You've got a friend in me

Schattig: 'Koning Charles draagt vriendschapsbandje van kleindochter'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSchattig: 'Koning Charles draagt vriendschapsbandje van kleindochter'
RTL

Het is oplettende fotografen niet ontgaan: koning Charles (75) droeg de afgelopen dagen een wel heel bijzonder armbandje. Na wat speurwerk zijn ze erachter dat het waarschijnlijk om een vriendschapsbandje gaat. Het exemplaar lijkt namelijk heel erg op een bandje dat prinses Charlotte (9) onlangs om had.

De prinses droeg verschillende armbandjes toen ze een bezoek bracht aan het tennisevenement Wimbledon. Ze hadden verschillende kleuren: roze, groen, blauw en roze. Allemaal waren ze vastgemaakt met een opvallende knoop.

Prinses Charlotte met prinses Kate© Getty Images
Prinses Charlotte met prinses Kate

Koning Charles droeg de afgelopen dagen tijdens een aantal officiële uitstapjes een bandje dat daar wel heel erg op lijkt. Af en toe piepte het onder zijn mouw vandaan. Ook dit armbandje heeft een knoop. Hij kreeg het dus waarschijnlijk van Charlotte, zo concludeert de Britse pers.

Charlotte is de dochter van prins William (42) en prinses Kate (42). Zij hebben ook nog twee andere kinderen: George (10) en Louis (6). Charles en Kate ondergaan momenteel allebei een behandeling voor een vorm van kanker. Hun band zou sinds de ziekenhuisopnames sterker dan ooit zijn:

Lees meer over
Koning Charles