Poll: op welke plek eindigt Jeangu Macrooy?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPoll: op welke plek eindigt Jeangu Macrooy?
#TeamJeangu

Jeangu Macrooy (27), die als Nederlandse inzending al geplaatst was voor de finale, kon de afgelopen dagen rustig toekijken wie zijn concurrenten in de finale werden. Vanavond mag de zanger dan eindelijk zelf het podium betreden, alleen de vraag is: hoe doet zijn nummer 'Birth Of A New Age' het in Europa?

Volgens de bookmakers gaan we dit jaar, in tegenstelling tot twee jaar geleden, niet veel 'douze points' krijgen. Jeangu schommelt nu namelijk op plek 21 van de 26. Desondanks kreeg de zanger eerder deze week een oorverdovend applaus toen hij dinsdagavond het songfestivalpodium betrad. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zó zien de presentatoren eruit tijdens finale songfestival
Lees ook

Zó zien de presentatoren eruit tijdens finale songfestival

Jeangu Macrooy vreest op dit moment het meest voor Oekraïne. De Nederlandse songfestivalkandidaat is diep onder de indruk van de Oekraïense electro-folkband Go_A en zijn nummer 'Shum', vertelde hij donderdagavond in de voorbeschouwing op de tweede halve finale op NPO 1.

"Oekraïne staat sinds de eerste halve finale bovenaan mijn lijstje, dat nummer vind ik echt supertof", aldus Jeangu. "Echt heerlijk, komt om een of andere reden wel binnen." Oekraïne is net als Jeangu zaterdag in de tweede helft van de finale aan de beurt.

Lees meer over
Jeangu MacrooyEurovisiesongfestival