Entertainment

Martijn Krabbé keert terug bij RTL 4 met nieuw seizoen Uitstel Van Executie

Door RTL··Aangepast:
Martijn Krabbé keert terug bij RTL 4 met nieuw seizoen Uitstel Van Executie
RTL

Hoewel de temperaturen buiten eindelijk weer oplopen, is er ook genoeg op de buis waarmee jij je de komende week binnen kan vermaken. Zo zorgen in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ de gevoelens van Bing voor spanningen in zijn huwelijk met Nina en keert Martijn Krabbé terug bij RTL 4 met zijn programma ‘Uitstel Van Executie’.

Grote zorgen

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Uitstel Van Executie’ staat het verhaal van Andrea centraal. Ze is ongeneeslijk ziek en is daardoor niet meer in staat om te werken. Andrea heeft veel financiële zorgen, ook over de aflossing van haar hypotheek. Gelukkig is daar Martijn Krabbé om haar te hulp te schieten. 

‘Uitstel Van Executie’ zie je iedere maandag om 20.30 bij RTL 4.

Open relatie

Om hun ietwat gezapige gezinsleven een boost te geven zijn Nina en Bing een open relatie begonnen. En dat lijkt met name Bing te bevallen; hij geniet volop van de aandacht van zijn collega Mare. Maar gaat het echt alleen om lust of is Bing stiekem verliefd op Mare?

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ zie je van maandag tot en met donderdag bij RTL 4.

Tweede kans voor Maurice

Tussen Maurice en Arjan is het weliswaar niets geworden, maar het zou zomaar kunnen dat Maurice alsnog de ware weet te vinden in ‘Married At First Sight’. De experts sturen hem namelijk op date met drie verschillende mannen. Zal de ware jakob ertussen zitten?

 

Ook deze dinsdag krijg je weer tips en tricks van matching expert Patrick van Veen over het vinden van de perfecte match. Dit keer zoomt Patrick in op de invloed van de levensfases waarin jij en je partner zich bevinden op het wel of niet laten slagen van jullie liefde.

‘Married At First Sight’ is iedere dinsdagavond om 20.30 te zien bij RTL 4.

Finale in zicht

Op 26 maart zal eindelijk duidelijk worden wie er zal worden gekroond tot de grote winnaar van ‘Big Brother’. Ondertussen lopen de gemoederen in het huis hoog op, want iedereen is bang om op de valreep voor de finale naar huis te worden gestuurd. Aankomende zaterdag zal tijdens de wekelijkse liveshow duidelijk worden voor wie het tv-avontuur is afgelopen; Tobias, Grace, Nouchine, Kristof of Salar.

‘Big Brother’ is van maandag tot zaterdag om 20.30 te zien bij RTL 5.  

Gekonkel

Nu ook Dio door toedoen van een zee-egel het strijdtoneel van ‘Expeditie Robinson: AllStars’ heeft moeten verlaten, staat iedereen op scherp en lijkt het gekonkel pas echt te gaan beginnen. Wie zal in navolging van Gregory Sedoc, Kay Nambiar, Krystl en Dio onverbiddelijk worden verbannen van het eiland?

‘Expeditie Robinson: All Stars’ zie je iedere donderdag om 20.30 bij RTL 4.