Zaterdag gespot

TMZ publiceert beelden van bezoek Kate aan buurtwinkel

Door RTL Nieuws / ANP··Aangepast:
© ANPTMZ publiceert beelden van bezoek Kate aan buurtwinkel
RTL

De website TMZ heeft beelden gepubliceerd waarop te zien is dat Kate Middleton zaterdag de Windsor Farm Shop bezocht.

The Sun bracht zondag al het nieuws dat prins William en Kate bij de buurtwinkel gespot zouden zijn. Maar beelden hiervan ontbraken tot nu toe.

'Gelukkig, ontspannen en gezond'

Volgens ooggetuigen zagen de prins en prinses van Wales er 'gelukkig, ontspannen en gezond' uit. TMZ beklemtoont dat de opnames zijn gecontroleerd en dat er geen twijfel over mogelijk is dat het gaat om William en Kate.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het Britse koningshuis hoopt dat de beelden de geruchtenstroom rond Kate doen opdrogen, meldt The Telegraph op basis van een anonieme bron. "Hopelijk keert de rust nu terug", zegt die bron tegen de krant. Daarvan lijkt op sociale media overigens nog maar amper sprake. De geruchtenmolen draait nog op volle toeren.

Gesjoemeld met foto

Een foto die Kate op sociale media plaatste vanwege moederdag, bleek door haar bewerkt te zijn. Grote persbureaus als Reuters, AFP en Getty boden de foto eerst aan, maar trokken hem daarna weer terug omdat er mee gesjoemeld was.

Het bezoek aan de buurtwinkel is de eerste keer sinds december dat Kate in het openbaar is gezien. De vrouw van prins William werd onlangs aan haar buik geopereerd. Ze is al lange tijd niet meer in het openbaar verschenen, ook omdat ze haar werkzaamheden in ieder geval tot Pasen heeft neergelegd.

Op sociale media wordt veel gespeculeerd over andere redenen waarom de prinses momenteel uit de spotlight is verdwenen. Onder meer relatieproblemen met William worden genoemd.

Veel commotie rond bewerkte foto prinses Kate: 'Dit is een pr-blamage'
Lees ook

Veel commotie rond bewerkte foto prinses Kate: 'Dit is een pr-blamage'

Lees meer over
Kate MiddletonPrinses KatePrins WilliamKoningshuisGroot-Brittannië