Niet-feestelijk

Teleurstelling over kersteditie Allerhande: 'Moeten we het hier echt mee doen?

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© ANP XTRATeleurstelling over kersteditie Allerhande: 'Moeten we het hier echt mee doen?
RTL

Klanten van Albert Heijn zijn teleurgesteld over de kersteditie van de Allerhande. De vegetarische en gezonde recepten in het tijdschrift zijn veel klanten niet feestelijk genoeg.

De extra dikke Allerhande ligt sinds deze week in de schappen en bevat opvallend veel recepten voor gerechten zonder vlees of vis. Dat zorgt voor klachten op de Facebookpagina van Allerhande.

'Deze komt zeker niet op de bewaarstapel'

"Niks nada, geen lekkere braadstukken, geen wild, niet echt speciale visgerechten. Wel quinoa, veel groen en vegetarisch. En daar wacht je dan met spanning een heel jaar op. Deze komt zeer zeker niet op de bewaarstapel", schrijft Esther Houtema.

Ook Rianne Hanssen had op meer inspiratie voor vlees- en visgerechten gehoopt. "Als je geen vegetariër of veganist bent, ben je duidelijk geen doelgroep meer. Jammer."

En ook Saskia Theunissen is teleurgesteld. "Ik neem aan dat er nog een kersteditie komt, of moeten we het hier echt mee gaan doen?"

Appen met Allerhande Kersthulp: 'Oefen recepten die je spannend vindt'
Lees ook

Appen met Allerhande Kersthulp: 'Oefen recepten die je spannend vindt'

'Overbodige vleesconsumptie'

Overigens zijn er ook klanten die wel blij zijn met de gezonde recepten. "Het moet maar eens afgelopen zijn met de overbodige vleesconsumptie rond Kerst en de rest van het jaar", schrijft Jan Albert Veenema. "Eindelijk eens een editie met ook vegetarische recepten. Is het voor de dieren ook een beetje Kerst", schrijft Jessica Topfer.

Allerhande verwijst teleurgestelde klanten door naar de website waar 'nog veel meer recepten' te vinden zijn. "We willen graag dat de Allerhande een feestje is voor iedereen met verschillende soorten recepten. Daarom staan er vegetarische en veganistische recepten in, maar ook nog steeds lekkere gerechten met vlees en desserts om je vingers bij af te likken. Helaas kunnen we niet iedereen blij maken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Albert HeijnKoken