Geen resultaat

Berm uitgekamd in onderzoek naar dood meisje (14) uit Marken

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© ANPBerm uitgekamd in onderzoek naar dood meisje (14) uit Marken
RTL

De politie heeft in het onderzoek naar de dood van een 14-jarig meisje uit Marken, meer dan honderd meter van de berm uitgekamd, maar er is niets bijzonders gevonden. Daarmee is nog altijd niet duidelijk wat er gistermorgen gebeurd is op de Zeedijk.

De politie denkt nog steeds dat het meest waarschijnlijke is dat het meisje is aangereden op de weg, maar kan andere scenario's niet uitsluiten. Dat er remsporen op de weg waren gevonden, zoals eerder gemeld, klopt niet, zegt de politie nu. 

's Nacht huis verlaten

Het lichaam van het meisje werd gistermorgen rond vier uur in de berm langs de Zeedijk in Zuiderwoude gevonden. Agenten waren gaan zoeken, nadat het meisje rond één uur 's nacht haar ouderlijk huis had verlaten en door haar ouders als vermist was opgegeven.    

Politie onderzoekt vier auto's na dood meisje (14) in Marken
Lees ook

Politie onderzoekt vier auto's na dood meisje (14) in Marken

Het meest waarschijnlijke scenario is dat ze is aangereden en dat de bestuurder vervolgens is doorgereden, maar zeker is dat niet.

Auto's in beslag

Vandaag heeft de politie in de omgeving vier auto's in beslag genomen in Marken die verse schade hadden. De politie wil kijken of die schade iets te maken zou kunnen hebben met een aanrijding en de dood van het meisje.

De politie benadrukt dat de eigenaren van de auto's niet als verdachte worden gezien.

Lees meer over
VerkeersongevallenMarken