Alles voor de fame

Sonny: 'Was over tussen mij en Jaydi voordat Temptation begon'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenSonny: 'Was over tussen mij en Jaydi voordat Temptation begon'
RTL

Je zou denken dat Sonny uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ ontroostbaar was toen hij door Jaydi aan de kant werd gezet. Op zijn Instagram-stories laat hij echter weten dat dit absoluut niet het geval was. Sterker nog: volgens hem was de relatie tussen hun al zo goed als voorbij toen ze aan het Temptation-avontuur begonnen.

"We wilden allebei een carrièreboost. Gelukkig is dat wel gelukt!"

Sonny deed dus niet zozeer mee om zijn relatie te testen, maar voornamelijk om meer bekendheid te krijgen. Als een volger hem tijdens een Q&A-sessie vraagt of hij Jaydi mist, zegt hij het volgende: 'Het was al zo goed als over tussen Jaydi en mij voordat Temptation Island begon.' Opvallend genoeg werd er tijdens hun intro juist gezegd dat ze al drie jaar samen waren en een serieuze toekomst samen voor zich zagen. 

Sonny is weer gelukkig met een vrouw na Jaydi: 'Ik ben gek op haar'
Lees ook

Sonny is weer gelukkig met een vrouw na Jaydi: 'Ik ben gek op haar'

Het was Sonny en Jaydi echter om heel andere dingen te doen. 'We wilden allebei een carrièreboost. Gelukkig is dat wel gelukt!' Van 'hard feelings' richting Jaydi is volgens hem geen sprake. 'Ik hoop dat ze gelukkig zijn', zo schrijft hij in zijn stories. 'Ik zie mensen graag gelukkig. Als ik voor mijzelf mag spreken: 'Ik ben nu gelukkiger dan ooit!''

© Instagram @sonnylorenzo

Jaydi liet eerder in een interview met Grazia nog weten dat ze helemaal niks meer met Sonny te maken wil hebben. "Ik heb tegen hem gezegd dat ik geen contact meer met hem wil en op geen enkele manier meer met hem geassocieerd wil worden. Zo stond hij er zelf ook in."

Tijdens Temptation Love Therapy, te zien bij Videoland, had Sonny niks dan lovende woorden over voor zijn ex-vriendin:

Lees meer over
Temptation Island