GROTE NIGHTWISH IN VERVULLING

Floor Jansen zwanger van tweede kindje: 'Het leven is mooi'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFloor Jansen zwanger van tweede kindje: 'Het leven is mooi'
RTL

Na een zware periode, maakt Floor Jansen (42) heuglijk nieuws bekend: de zangeres is in verwachting van haar tweede kindje. Dit maakt Floor bekend met een gezinsfoto inclusief echofoto op Instagram.

"Freja wordt grote zus!"

'Het leven is mooi!', schrijft Floor bij een foto samen met haar man, Sabaton-drummer Hannes Van Dahl, en hun 6-jarige dochter Freja, die de echofoto van de baby vast heeft. 'We zullen straks niet meer met zijn drietjes zijn maar met vier. Freja zal een grote zus worden! We zijn erg blij met dat we dit speciale nieuws met jullie kunnen delen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Geëmotioneerde Floor Jansen in brief: 'Ik heb borstkanker'
Lees ook

Geëmotioneerde Floor Jansen in brief: 'Ik heb borstkanker'

Het babynieuws komt vlak na een angstige periode voor Floor en haar gezin. De zangeres maakt afgelopen oktober bekend dat er borstkanker bij haar is geconstateerd. Ze gaat hiervoor onder het mes en wordt afgelopen november kankervrij verklaard. Wel ondergaat ze vorige maand nog bestralingen. 

Floor deed in 2019 mee met het tv-programma Beste Zangers en timmert sindsdien naast haar Nightwish-carrière ook solo aan de weg. Zo speelde ze op Pinkpop en trad ze in 2021 ook op in AFAS Live.

Lees meer over
Floor JansenBeste Zangers