UITSEANDERING

Diddy: 'Alleen moeder en Jay-Z mogen me Sean noemen'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/EPADiddy: 'Alleen moeder en Jay-Z mogen me Sean noemen'
RTL

Zijn moeder en rapper Jay-Z zijn de enige twee mensen ter wereld die Diddy (53) bij zijn geboortenaam Sean mogen noemen. Dat onthult de rapper vrijdag in de rubriek 'Carpool Karaoke' van talkshowhost James Corden.

"Ik ben geboren als Puffy en daarna werd ik P. Diddy", vertelde de ster aan James Corden. De presentator van The Late Late Show had gevraagd hoe hij zijn gast moest aanspreken, aangezien de artiest nogal veel namen heeft gebruikt gedurende zijn loopbaan. "Toen noemden ze me Diddy omdat ik zo mooi was. En daarna Puff Daddy en toen werd ik wie ik nu ben, en dat is Love."

Diddy betaalt Sting elke dag 5000 dollar voor sample
Lees ook

Diddy betaalt Sting elke dag 5000 dollar voor sample

Als James wil weten waarom hij de naam Sean niet noemt, onthult Diddy dat vrijwel niemand hem zo noemt. "Sean wordt meestal gebruikt door mijn moeder. Ik weet het niet, maar vooral op momenten waarop je in de problemen zit", legt de rapper lachend uit. Ook laat hij weten dat James hem dus geen Sean mag noemen.

En naast zijn moeder is er nog iemand, zegt Diddy. "Er is maar één persoon, en ik noem hem Shawn, en dat is Jay-Z", zegt Diddy verwijzend naar Jay-Z's echte naam Shawn Carter. "We noemen elkaar Sean."

Je kunt de aflevering hieronder bekijken: 

Lees meer over
Diddy