Boulevard

Ex-vrouw Kevin Costner ontevreden met 50.000 dollar alimentatie

Door ANP··Aangepast:
Ex-vrouw Kevin Costner ontevreden met 50.000 dollar alimentatie
RTL

Christine Baumgartner, de ex-partner van Kevin Costner, is op zijn zachtst gezegd niet tevreden met de ruim 50.000 dollar (bijna 46.000 euro) aan alimentatie per maand die haar is voorgesteld. Baumgartner noemt het voorstel zelfs "ongepast", meldt ET Online.

"Hij verwacht blijkbaar dat zijn kinderen ver onder zijn eigen standaard zullen leven als ze bij hun moeder zijn", zegt Baumgartner in juridische documenten. Baumgartner had zelf om 248.000 dollar (ruim 226.000 euro) aan alimentatie per maand gevraagd. Volgens haar is dat een redelijk deel van Costners maandelijkse inkomen.

Eerder liet Baumgartner weten dat ze het landhuis waarin de twee woonden pas wil verlaten als de acteur had toegezegd haar financieel te blijven ondersteunen. Op 1 mei vroeg de 49-jarige Baumgartner een scheiding van de 68-jarige Costner aan.

Volgens een woordvoerder van Costner kwam de aanvraag tot echtscheiding van Baumgartner als "een volslagen verrassing". De twee waren sinds 2004 getrouwd en hebben samen drie kinderen.