CUPIDO SCHIET RAAK

Monique uit MAFS showt vol trots haar nieuwe vriend: 'My Love'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @Moonv6Monique uit MAFS showt vol trots haar nieuwe vriend: 'My Love'
RTL

Als Monique meedoet aan het zesde seizoen van 'Married at First Sight', lijkt het er even op dat ze de man van haar leven heeft gevonden. Monique en Aron vallen als een blok voor elkaar, maar uiteindelijk is de relatie toch geen succes en gaat Monique weer door het leven als vrijgezel. Inmiddels blijkt ze tóch nog haar prins op het witte paard te hebben ontmoet.

"Birthday dinner with my Love"

Op haar Instagram deelt ze een kiekje waaruit blijkt dat ze haar verjaardag aan het vieren is. Dit doet ze niet alleen, want ze heeft een nieuwe vriend. 'Birthday dinner with my Love', zo schrijft ze bij een romantisch kiekje van de twee. De twee genieten van een overnachting en diner in een Van der Valk Hotel. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monique heeft er een bewogen jaar op zitten. Onlangs onderging ze namelijk een maagverkleining. 'Vorig jaar november 2021 zat ik op een zogenaamd 'Low Point' In mijn leven', zo vertelde ze. 'Na mijn MAFS avontuur 2021 was ik dood ongelukkig en zat vooral mijzelf in de weg zowel lichamelijk als geestelijk… en toen kwam het besef dat ik er alleen zelf iets aan kon doen!'

MAFS was uitputtingsslag voor Evelien: 'Ik voelde me een nul'
Lees ook

MAFS was uitputtingsslag voor Evelien: 'Ik voelde me een nul'

Lees meer over
Married at First Sight