NIET TE KERSTMISSEN

Miljuschka viert kerst via FaceTime met familie: 'Natuurlijk is dat kut'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiljuschka viert kerst via FaceTime met familie: 'Natuurlijk is dat kut'
RTL

Miljuschka Witzenhausen (37) viert kerst met haar moeder via FaceTime. Dat vertelt ze in de 'VARAgids'. Hoewel het een oplossing is, is het niet ideaal. "Natuurlijk is dat kut", zegt ze.

"Maar, zoals mijn oma altijd zei, je moet accepteren, incasseren en doorgaan"

De VARAgids stelt dat het vervelend moet zijn om haar moeder en tante te missen aan de kersttafel. De moeder en tante van Miljuschka zijn Astrid en Sonja Holleeder. Zij zitten in safehouses, omdat ze bedreigd worden vanwege hun rol als getuigen in het proces tegen Miljuschka's oom Willem Holleeder. "Natuurlijk is dat kut. Maar, zoals mijn oma altijd zei, je moet accepteren, incasseren en doorgaan. In coronatijd hebben we gezien hoe je ook samen kunt zijn via Facetime."

Miljuschka vraagt volgers om een gunst wegens jarige moeder
Lees ook

Miljuschka vraagt volgers om een gunst wegens jarige moeder

De keukenprinses kookt ook voor haar familie. "Ik heb een vacumeermachine, ik zorg ervoor dat iedereen hetzelfde gerecht heeft gekregen in van die zakjes waar je heet water overheen moet gieten en dan kunt opdienen. En dan gaan we met z’n allen lekker eten. Zo doen we dat wel vaker."

Kerst is voor Miljuschka erg speciaal. "Kerst is wel mijn moment, ja, ik ben iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling staat en dat kan in deze periode heel goed." 

De presentatrice heeft ook nog een goede tip. "Zorg er gewoon voor dat je kerst viert met mensen die je leuk vindt, die je geen impertinente vragen stellen over je relatie of je gewicht. Echt, fuck die shit. Zorg ervoor dat je niet enkel anderen aan het tevreden stellen bent. Jouw kerst is van jou."

Of Miljuschka met kerst heerlijke aardappels op tafel zet, is nog de vraag. Ze heeft in ieder geval een lekker recept voor een aardappelgerecht. In de video hieronder vertelt ze daar meer over. 

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenKerstmis