VOOR HET GOEDE DOEL

Patty Brard genoot van deelname The Masked Singer: 'Kers op de taart'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Met een stralende glimlach haalt Patty Brard de kers van haar taart tijdens de uitzending van 'The Masked Singer' vrijdagavond. Via Instagram laat de presentatrice weten dat ze enorm heeft genoten van haar eenmalige deelname aan de RTL-hit.

"Daar kruip ik met liefde voor in een (hele zware) taart"

Veel kijkers hebben haar spectaculaire optreden en onthulling gemist door de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Argentinië. Het neemt niet weg dat ruim 800.000 fans wél klaarzitten voor de eerste onthulling van de avond. Minder kijkers of niet - ze is inmiddels wel wat gewend bij SBS -, Patty heeft desondanks goede herinneringen aan haar deelname.

'Voor één keertje meedoen aan The Masked Singer voor het goede doel: een win-winsituatie', schrijft Patty bij de video van de onthulling, waar ze gekscherend #ouwetaart bij plaatst. 'Kinderen met een spierziekte, het zou niet moeten mogen! En daar kruip ik met liefde voor in een (hele zware) taart. Wat zeg ik: ik heb ervan genoten. Kers op de taart van mijn 2022! Dank allemaal.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze BN'er onthult zich in The Masked Singer: 'Echt jammer'
Lees ook

Deze BN'er onthult zich in The Masked Singer: 'Echt jammer'

Patty is niet de enige BN'er die haar masker afzet in het programma. De Zeemeermin, die al weken de sterren van de spreekwoordelijke hemel zingt, wordt door het publiek naar huis gestemd. Dat betekent dat topmodel Loiza Lamers het veld moet ruimen.  "Jeetje, ik heb mezelf verbaasd", zegt het model nadat ze haar masker afzet. "Het is echt jammer." 

Bekijk haar laatste optreden hieronder terug. 

The Masked Singer is vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. De aflevering kun je bij Videoland terugkijken. 

Lees meer over
Patty BrardThe Masked Singer