LET'S FACE IT

Miljuschka Witzenhausen deelt FaceTime-gesprek met moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiljuschka Witzenhausen deelt FaceTime-gesprek met moeder
RTL

Door veiligheidsredenen kunnen Miljuschka Witzenhausen (37) en haar moeder Astrid Holleeder (57) niet op de 'gewone' manier contact onderhouden. Hun gesprekken gaan dan ook meestal via FaceTime. Miljuschka deelt nu één van die gesprekken.

"Nu piept en kraakt alles als ik door mijn knieën zak"

In het gesprek, dat Miljuschka heeft uitgetypt op haar website, praten de presentatrice en haar moeder over de 57ste verjaardag van laatstgenoemde. Astrid zegt dat ze zich fysiek nog wel twintig jaar oud zou willen voelen. "Nu piept en kraakt alles als ik door mijn knieën zak. Moet ik nadenken hoe ik het aan ga pakken als ik iets zwaars moet tillen. Het werkt allemaal nog prima maar een wasmachine de trap op krijgen, zit er niet meer in. Dus fysiek zou ik wel wat jaartjes jonger willen zijn. Maar mentaal niet", zegt ze.

Miljuschka viert kerst via FaceTime met familie: 'Natuurlijk is dat kut'
Lees ook

Miljuschka viert kerst via FaceTime met familie: 'Natuurlijk is dat kut'

Astrid vindt het heerlijk om 57 jaar oud te zijn. "Geen stress meer van studeren, werk, carrière, opvoeden. Heerlijk." De zus van Willem Holleeder zegt blij te zijn dat haar dochter tot 'een hele leuke volwassene is uitgegroeid'. "Want opvoeding doet een hoop maar je moet als ouder ook een flinke dosis mazzel hebben." Daar bedankt Miljuschka haar moeder voor.

Als Astrid moest kiezen, is ze liever 57 dan 20. Ook al is ze bijna zestig jaar oud. "Zestig is het nieuwe dertig", aldus Astrid.

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenAstrid Holleeder