ROLLING IN THE DEEP

Adele vijf keer per dag in therapie tijdens scheiding van Simon Konecki

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAdele vijf keer per dag in therapie tijdens scheiding van Simon Konecki
RTL

Adele (34) heeft inmiddels het liefdesgeluk gevonden bij Rich Paul (40), maar haar liefdesleven is niet zonder slag of stoot gegaan. Als ze in 2019 in scheiding ligt met haar inmiddels ex-man Simon Konecki (48), heeft ze maar liefst vijf keer per dag therapie nodig, onthult ze tijdens een optreden in Caesars Palace in Las Vegas.

"Een relatie die uit elkaar valt, of je nu getrouwd bent of niet, is heel moeilijk en echt traumatisch"

De zangeres vertelt dat het nu beter met haar gaat, maar dat ze opnieuw een therapeut in de arm neemt. "Ik ben weer met therapie begonnen, nadat ik er een paar jaar geleden mee ben gestopt. Het was weer nodig", vertelt ze haar publiek afgelopen vrijdag.

"Toen ik door mijn scheiding ging, had ik in feite vijf therapiesessies per dag. Maar nu doe ik het, omdat ik er gewoon zeker van wil zijn dat ik mezelf elke week 'bijvul' en ik jullie alles kan geven."

Adele benadrukt belang van vriendschap tijdens Vegas-show
Lees ook

Adele benadrukt belang van vriendschap tijdens Vegas-show

Ze benadrukt ook het belang van vriendschappen in een moeilijke periode, zoals een scheiding. "Een relatie die uit elkaar valt, of je nu getrouwd bent of niet, is heel moeilijk en echt traumatisch. Hou je vrienden dichtbij je, want ze zijn beter dan welke man dan ook, beter dan welke vrouw dan ook. Je vrienden zijn voor het leven."

Tijdens haar optreden is de zangeres daarnaast bijzonder openhartig over één van haar grote angsten, namelijk optreden. Volgens Adele is dit één van de redenen dat ze niet vaak toert. "Mijn therapiesessie van deze week was echt interessant. Het ging over deze shows. Ik word altijd zo emotioneel. Ik hou van muziek maken, maar er is iets aan live optreden dat me echt angst aanjaagt en me doodsbang maakt. Daarom reis ik de wereld ook niet over. Ik deed het de vorige keer om te bewijzen dat ik het kon."

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]