BEYZONDER LIEF

Beyoncé stuurde Meghan berichtje na Oprah-interview

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeyoncé stuurde Meghan berichtje na Oprah-interview
RTL

Zangeres Beyoncé (41) heeft Meghan (41) na het veelbesproken interview met Oprah Winfrey (68) een bericht gestuurd om haar sterkte te wensen. Dat onthult Meghan in het laatste deel van de documentaireserie 'Harry & Meghan'. "Ze zei dat ze wil dat ik me veilig en beschermd voel."

"Ze bewondert en respecteert mijn moed en kwetsbaarheid", vertelt Meghan. "En ze denkt dat ik ben geselecteerd om bepaalde patronen te verbreken die moeten worden veranderd." In het interview met Oprah vertelde Meghan openhartig over suïcidale gedachten waar zij mee kampte.

Harry: 'Niet Meghans idee om afstand te doen van koninklijke titel'
Lees ook

Harry: 'Niet Meghans idee om afstand te doen van koninklijke titel'

In de laatste drie delen van de docureeks vertellen Harry en Meghan over hoe zij hun koninklijke titels neerlegden en welke problemen daar gepaard mee gingen. Ook spreken zij openhartig over de donkere gedachtes waar Meghan last van had en hoe daar op is gereageerd.

De eerste drie afleveringen van de Netflix-docu waren vorige week donderdag al te zien. Daarin vertelde het stel onder meer over hoe ze elkaar ontmoetten, Harry's moeder prinses Diana en de slechte verhouding met de Britse paparazzi.

Lees meer over
BeyoncéMeghan MarklePrins Harry