TOXIC

Sarah Michelle Gellar: 'Set Buffy the Vampire Slayer was giftig'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© 20th TelevisionSarah Michelle Gellar: 'Set Buffy the Vampire Slayer was giftig'
RTL

Sarah Michelle Gellar heeft zich voor het eerst uitgesproken over haar tijd op de set van 'Buffy the Vampire Slayer'. De sfeer op de set was volgens de actrice 'een extreem giftige mannelijke' plek, zo vertelt ze tijdens Power of Storytelling: Producers Roundtable op de TheWrap’s Power of Women Summit in Los Angeles.

"Ik heb zo lang op een set rondgelopen waarvan ik denk dat die bekend stond als een extreem giftige mannelijke set, en dus dacht ik dat alle opnamelocaties zo waren"

"Ik heb zo lang op een set rondgelopen waarvan ik denk dat die bekend stond als een extreem giftige mannelijke set, en dus dacht ik dat alle opnamelocaties zo waren", vertelt de actrice. "En dat vrouwen het altijd tegen elkaar opnamen - dat als vrouwen vrienden werden, dat ze te machtig werden, dus dat moesten ze binnen de perken houden."

Sarah Michelle Gellar had last van postnatale depressie
Lees ook

Sarah Michelle Gellar had last van postnatale depressie

Ze is blij dat ze nu meer met vrouwen werkt. Het heeft haar doen beseffen dat het een filmset ook een fijne plek kan zijn. "Helaas is het wel nog steeds zo dat vrouwen vaker een stem moeten krijgen."

De actrice speelde de rol van Buffy in de serie uit 1997, gebaseerd op een eerdere film. De Amerikaanse serie volgt zeven seizoenen lang het meisje Buffy, dat vampiers te grazen moet nemen.