KLEINE MEISJES WORDEN GROOT

'Trotse vader' Nick Schilder op het podium met zijn dochter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nickschilder'Trotse vader' Nick Schilder op het podium met zijn dochter
RTL

Het eerste optreden van Nick Schilders (39) nieuwe carrière zit erop. Nog steeds niet helemaal solo, maar met dochter Jackie (5) aan zijn zijde. Op social media deelt de Volendamse zanger er een kort fragment van.

"Jackie kwam zeer recent met de mededeling dat ik haar zou begeleiden op gitaar tijdens de kerstshow op school"

'Gelukkig ging het eerste optreden van m’n nieuwe carrière goed', grapt Nick. En dan serieuzer: 'Jackie kwam zeer recent met de mededeling dat ik haar zou begeleiden op gitaar tijdens de kerstshow op school. Met daarbij het vriendelijke verzoek of ik niet wilde meezingen.' Met #trotsepa laat de zanger weten hoe fier hij op zijn kleine meisje is. 

Bekijk een stukje van het zoete optreden hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nick Schilder reageert op veelbesproken 'boze' blik in Jinek-interview
Lees ook

Nick Schilder reageert op veelbesproken 'boze' blik in Jinek-interview

Nick en Simon brachten onlangs hun laatste videoclip samen uit. In de clip van de single 'Van Goed Naar Beter' kwamen hoogtepunten uit de gezamenlijke carrière van de zangers voorbij. Aan hun fans schreven ze: 'Het mooie is: de muziek blijft. Elk lied is als een foto uit de N&S-tijd, waar wij met warme gevoelens en met een glimlach naar zullen kijken.'

Als muziekformatie gaan Nick & Simon uit elkaar, maar ze blijven wel samen televisie maken. In de video hieronder vertellen ze daar meer over.

Lees meer over
Nick Schilder