REAL ZIJN

Real Housewife Djamila loopt rond met tikkende tijdbom: 'Borsten moeten geamputeerd worden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Real Housewives Of Amsterdam/VideolandReal Housewife Djamila loopt rond met tikkende tijdbom: 'Borsten moeten geamputeerd worden'
RTL

In je kaak, lip, kin, kont en zelfs je oksels; bijna overal kun je tegenwoordig fillers en siliconen in laten spuiten. Toch waarschuwt Djamila in een nieuwe aflevering van 'The Real Housewives Of Amsterdam' voor de gevaren. "Ik was gewoon dom en jong en heb zomaar iets in mijn lichaam laten spuiten, niet wetende wát ze in mijn lichaam hebben gespoten", zo deelt de 'rich girl' haar persoonlijke horrorverhaal.

"Ik had gewoon een illegale arts"

De Real Housewives van Amsterdam maken er geen geheim van dat er weinig 'puur natuurlijk' aan hen is. Het stomen van je vagina, het verwijderen van extensions en het vergroten van je borsten zijn dan ook regelmatig onderwerp van gesprek. Zo vertellen zowel Kimmylien als Djamila in een nieuwe aflevering van The Real Housewives Of Amsterdam dat ze hun bos hout niet aan moeder natuur te danken hebben. "Ik heb mijn borsten laten doen omdat ik gewoon flat chested was", zegt Djamila. Alleen ging dat bij haar flink mis...

Hella over relatie in Real Housewives of Amsterdam: 'Weet niet of het zo door kan gaan'
Lees ook

Hella over relatie in Real Housewives of Amsterdam: 'Weet niet of het zo door kan gaan'

"Ik heb wat je in je kont spuit, siliconengel, dat heb ik in mijn bosten laten spuiten", deelt ze met de andere meiden. "Dat kan je eigenlijk niet in je borsten laten spuiten, maar mij was wijsgemaakt dat je een borstzak hebt en als je daar dan inspuit, het op die plek blijft zitten. Maar dat is een onwijs fabeltje. Dus al mijn siliconengel is uitgezaaid tot mijn buik. (...) Ik had gewoon een illegale arts."

Ze moet dan ook onder het mes om haar borsten te laten amputeren, maar durft niet - ondanks het feit dat ze al wel meerdere consulten heeft gehad. "Ik ben bang dat ik erin blijf hangen. Dus ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom. (...) Ik kan mijn jongens niet achterlaten."

Om de gel de verwijderen moet haar buik worden opengemaakt. En volgens Djamila zijn er niet veel artsen die deze klus aandurven: "Maar hoe je het ook wendt of keert: het moet er gewoon een keer uit."

The Real Housewives of Amsterdam zie je elke donderdag bij Videoland.

Lees meer over
VideolandThe Real Housewives of Amsterdam