NIET ZO'N MAFS IDEE

Married At First Sight: Match Or Mistake zoekt deelnemers voor nieuw seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykMarried At First Sight: Match Or Mistake zoekt deelnemers voor nieuw seizoen
RTL

Alle singles van Nederland opgelet, dit is je kans: 'Married At First Sight: Match Or Mistake' komt terug! Het Videoland-programma krijgt een tweede seizoen en zoekt nog kandidaten. Ben jij klaar voor hét liefdesavontuur van je leven? Lees dan snel verder!

Married At First Sight: Match Or Mistake is gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt en de koppels tijdens speciale stay or leave-ceremonies kunnen aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen. Meld je nu aan en ontdek zelf: is jouw match inderdaad een match, of toch een mistake?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Married at First Sight neemt afscheid van twee bekende gezichten
Lees ook

Married at First Sight neemt afscheid van twee bekende gezichten

Waar in de 'originele' Married at First Sight de newlyweds met z'n tweetjes op huwelijksreis gaan, gaat dat in deze versie net even anders. Na de trouwceremonies gaan álle koppels - zonder dat ze dit van elkaar weten - naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Tijdens deze reis ontmoet iedereen in de groep elkaar, waarbij er hechte vriendschappen en soms lastige situaties ontstaan.

In de samenwoonfase, bij terugkomst in Nederland, komen de stellen allemaal in hetzelfde appartementencomplex te wonen. Tijdens die periode worden er ook themaweken geïntroduceerd, waarbij de opdrachten van die week gelinkt zijn aan het thema van die betreffende week. Deze gezamenlijke opdrachten, diners, activiteiten en gesprekken maken doorgaans veel emoties los. 

Bij de stay or leave-ceremonies geven de koppels in het bijzijn van de groep aan of ze stoppen of doorgaan met elkaar. Bij slechts twee leaves mag het koppel pas uit elkaar, anders niet. Tot slot wordt bij de final vows de beslissing gemaakt: wil het koppel getrouwd blijven en aan hun huwelijk werken of is scheiden de enige optie?

Aanmelden kan via deze link.

Lees meer over
VideolandMarried at First Sight