LET'S GET IT BRIDGERTON

'Derde seizoen Bridgerton vertraagd om opvallende reden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix'Derde seizoen Bridgerton vertraagd om opvallende reden'
RTL

Het rommelt achter de schermen van de Netflix-serie 'Bridgerton'. Producent van de serie, Shonda Rhimes (52), is niet blij met de duistere verhaallijn van seizoen drie. Dat is slecht nieuws voor de fans van het kostuumdrama: het seizoen loopt daarom vertraging op.

"Ze wil dat het wordt aangepast omdat het te duister is"

Een insider laat aan The Mail on Sunday weten dat Shonda Rhimes niet te spreken is over de richting van het derde seizoen en dan vooral met een bepaalde verhaallijn over seks. "Er zijn bepaalde elementen waarmee Shonda niet blij is. Ze wil dat het wordt aangepast, omdat het te duister is." De opnames zijn opgeschoven om de aanpassingen in het script door te voeren. 

Bridgerton-fans opgelet: déze film belooft net zo passievol te zijn
Lees ook

Bridgerton-fans opgelet: déze film belooft net zo passievol te zijn

De serie loopt dus vertraging op, maar met een goede reden: "Een ding is zeker: de makers van de series willen de Bridgerton-fans weer net zo laten genieten als van de eerste twee seizoenen."

Waar we in het eerste seizoen Daphne Brigderton (Phoebe Dynevor) volgen en in het tweede seizoen haar broer Anthony (Jonathan Bailey), volgen kijkers in het derde seizoen Penelope (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Het lijkt erop dat Penelope en Colin uit de friendzone stappen en elkaars geliefden worden. Of dat ook echt gebeurt, zien we in seizoen drie. De releasedatum is nog onbekend.

Bridgeton© Netflix
Bridgeton
Lees meer over
BridgertonNetflixserie