ALS EEN KEIZER

Cabaretier Stefano Keizers binnenkort weer in film te zien

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCabaretier Stefano Keizers binnenkort weer in film te zien
RTL

Cabaretier Stefano Keizers is binnenkort in een film te zien. Dat heeft regisseur Véras Fawaz verteld in het NPO Radio 1-programma 'De Nacht is Zwart'. De filmmaker schrijft op dit moment een scenario met een hoofdrol voor de 35-jarige.

"Mensen kennen hem als cabaretier, maar hij doet niets liever dan acteren"

"Mensen kennen hem als cabaretier, maar hij doet niets liever dan acteren", aldus Véras. "Hij doet duizenden castings, maar wordt overal afgewezen. Wij zijn allebei misfits in de filmwereld. En we gaan de Nederlandse filmindustrie binnenkort bewijzen dat we fantastische dingen kunnen maken."

De regisseur wil nog niets kwijt over de inhoud van de film. Ook de titel wil hij nog niet delen. "Het wordt een speelfilm in een paar hoofdstukken", legt hij uit. "Het eerste hoofdstuk draaien we als korte film. Op basis van dat resultaat willen we de rest van het project proberen te financieren."

Stefano Keizers prijst 'leerzaam' nieuw programma met 'mysterieus randje'
Lees ook

Stefano Keizers prijst 'leerzaam' nieuw programma met 'mysterieus randje'

De regisseur maakt onder meer veel clips voor de Haagse band Goldband. Hij bracht recent het album 'Het Niets' uit. Stefano Keizers maakt op dit moment een rondgang langs de Nederlandse theaters met zijn tournee Hans Teeuwen.

Lees meer over
Stefano Keizers