B&BEZIG BLIJVEN

Debbie uit B&B Vol Liefde werkte zelf bij tv-programma's over liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Debbie uit B&B Vol Liefde werkte zelf bij tv-programma's over liefde
RTL

Debbie de Jong (62) doet al voor de tweede keer mee aan 'B&B Vol Liefde' en toch kan het kloppen dat je haar nog niet zo goed kent. Debbie was onderdeel van het eerste seizoen, maar kreeg niet genoeg brieven om daadwerkelijk mee te doen. Een ander opvallend feitje: zelf werkte Debbie jarenlang achter de schermen bij verschillende grote liefdesprogramma's.

"Het succes en populariteit van het programma gaf de doorslag"

Debbie werkte mee aan programma's als All You Need Is Love en in een ver verleden Love Letters. Ze is tevens de ex van acteur Alfred van den Heuvel. Hoewel haar eerste B&B Vol Liefde-avontuur uitliep op weinig liefde, doet ze dus tóch nog een keer mee. "Het succes en populariteit van het programma gaf de doorslag", zegt de kleurrijke Debbie in gesprek met De Telegraaf.

En daarmee doelt Debbie, die haar bed and breakfast in Catalonië runt, natuurlijk op het tweede seizoen, waarin maar liefst drie deelnemers de liefde vonden. Astrid en Harmjan hebben inmiddels zelfs trouwplannen, maar ook Hans en Petra en Fenna en Martijn zijn nog altijd gelukkig met elkaar.

De nieuwe kandidaten van B&B Vol Liefde stellen zich voor
Lees ook

De nieuwe kandidaten van B&B Vol Liefde stellen zich voor

Iets waar Debbie natuurlijk níet op hoopt, is een herhaling van zetten. "Want als er te weinig aanmeldingen zijn, zit ik niet bij de acht deelnemers die uiteindelijk worden gevolgd." Schrijven voor Debbie kan nog even, want begin april vinden de eerste opnames voor het programma plaats.

Een voorproefje van de nieuwe kandidaten van B&B Vol Liefde zie je in de video hieronder.

Lees meer over
B&B Vol liefde