PRINSES IN DE JUNGLE

Nog meer chaos in Laos: het escaleert wéér in Echte Meisjes in de Jungle

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Echte Meisjes in de Jungle/VideolandNog meer chaos in Laos: het escaleert wéér in Echte Meisjes in de Jungle
RTL

Teamcaptain Channah Koerten (28) is na het verlies van een van de opdrachten in 'Echte Meisjes in de Jungle' niet te genieten. Voor straf moet het blauwe team naar het primitieve kamp en dat zorgt ervoor dat Michella Kox (43) volledig over de kook raakt in de derde aflevering van de realityshow.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

"Pak dan een pan en ga eten maken!"

Terwijl in het rode kamp de verjaardag van Janice Blok goed gevierd wordt met een vers bereide maaltijd en de wijn rijkelijk vloeit, moeten Michella en haar teamgenoten zelf de handen uit de mouwen steken. En dat valt rauw op hun dak, aangezien ze tot nu toe enkel nog van het luxere kamp hebben genoten. In het primitieve kamp is geen slaapplek aanwezig, deze moeten de meisjes zelf maken. Channah besluit dit op zich te nemen terwijl de rest helpt. Michella wil liever beginnen met koken, aangezien het al snel donker wordt. Als er vervolgens niemand naar haar luistert, flipt ze de pan uit. "Niemand luistert naar mij", schreeuwt ze gefrustreerd.

Valerio heeft spijt van yell in Echte Meisjes in de Jungle na vechtpartij
Lees ook

Valerio heeft spijt van yell in Echte Meisjes in de Jungle na vechtpartij

Als Michella vervolgens besluit haar irritaties te delen met Diva - en Channah dit hoort - besluit de voormalig EOTB-ster haar uit te dagen. "Pak dan een pan en ga eten maken!" schreeuwt Channah en ze noemt haar een 'prinses', waarop Michella net zo hard terugschreeuwt en begint te vloeken. De spanningen lopen zó hoog op, dat de pannen in het rond vliegen.

Het is dan ook verrassend dat de twee de volgende ochtend wakker worden in dezelfde hangmat. "Natuurlijk is het weer goed tussen mij en Channah", vertelt Michella tegen de camera. "We waren gewoon boos, en dat zal nog wel vaker gebeuren. Soms moet je gewoon je frustraties kwijt. Dat had zij bij mij en ik bij haar."

Echte Meisjes in de Jungle zie je iedere maandag bij Videoland.

Lees meer over
Michella KoxChannah KoertenEchte Meisjes in de Jungle