WHAT A JØRNEY

Jørney uit Ex on the Beach onthult geslacht tweede kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jurney.hendrikxJørney uit Ex on the Beach onthult geslacht tweede kindje
RTL

Jørney Hendrikx, bekend uit 'Ex on the Beach', is opnieuw in verwachting. Wie precies de vader is houdt ze nog altijd stil, maar ze maakt wel alvast het geslacht van de baby bekend.

Jørney heeft al een dochter, Aliyaah, uit haar relatie met ex Odim, die ze kent van Ex on the Beach: Double Dutch. Krijgt Aliyaah een broertje of zusje? Jørney grijpt de eerste verjaardag van haar dochter aan om ook de gender reveal van haar tweede spruit te doen. Als ze de ballon kapot prikt, knalt er blauwe confetti uit. Ze is dus in verwachting van een zoon. 

© Instagram @olivia.talar

Uit filmpjes op Instagram blijkt dat er verschillende deelnemers uit Ex on the Beach bij de verjaardag en gender reveal aanwezig zijn, onder wie Lesley Versprille en Olivia Talar. In een van die filmpjes is ook te zien dat Odim op het partijtje is. 

© Instagram @lesley_versprille

De relatie tussen Jørney en Odim liep op de klippen, omdat Odim meerdere keren vreemdging. Hier kwam Jørney tijdens haar eerste zwangerschap achter. Die periode was een 'emotionele rollercoaster', aldus Jørney.

Lees meer over
Ex on the Beach