MET PLEZIER

Dua Lipa, Penélope Cruz en Roger Federer co-hosten Met Gala

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDua Lipa, Penélope Cruz en Roger Federer co-hosten Met Gala
RTL

Dua Lipa (27), Penélope Cruz (48), Michaela Coel (35) en Roger Federer (41) maken dit jaar hun opwachting als presentatoren van het befaamde Met Gala in New York. Dat maakte het Amerikaanse modeblad 'Vogue' woensdag bekend. Het mode-evenement zal als gewoonlijk ook mede gehost worden door hoofdredacteur Anna Wintour (73) van de Amerikaanse Vogue.

De sterren volgen Blake Lively, Ryan Reynolds, Regina King en Lin-Manuel Miranda op, die tijdens de vorige editie co-hosts waren.

Khloé Kardashian weigerde eerdere uitnodigingen voor Met Gala
Lees ook

Khloé Kardashian weigerde eerdere uitnodigingen voor Met Gala

Het evenement vindt dit jaar plaats op 1 mei. Het thema werd afgelopen najaar al in Parijs bekendgemaakt: Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Met dit thema wordt eer betuigd aan de Duitse modeontwerper die onder meer ontwierp voor Chanel. De couturier overleed in 2019 op 85-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Naast het gala is er ook een tentoonstelling te zien met meer dan 150 creaties van Karl Lagerfeld.

Het Met Gala is een jaarlijks benefietgala voor de modeafdeling van het Metropolitan Museum of Art in New York. Het evenement wordt gezien als een belangrijke avond op het gebied van mode. Veel wereldsterren pakken er uit met hun outfits.

Lees meer over
Dua LipaPenelope CruzRoger Federer