WAAR IS DE MOL?

Özcan Akyol geeft update na gezondheidsgeruchten Johnny de Mol

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Özcan Akyol geeft update na gezondheidsgeruchten Johnny de Mol
RTL

Johnny de Mol (44) heeft helemaal geen last van gezondheidsproblemen, zoals door kwade tongen werd beweerd. Dat stelt Özcan Akyol (38) in 'Vandaag Inside' na een telefoontje van de voormalig 'HLF8'-presentator.

"Ik heb geen hartproblemen"

De mannen besluiten om elkaar op te bellen, nadat ze elkaar tegenkomen op de A1. Johnny is op dat moment onderweg naar padel, wellicht in een poging om de stresskilo's die erbij zijn gekomen eraf te trainen. Aan de telefoon zegt Eus: "Hé Johnny, lang niet gezien. Gaat het wel goed met je?"

Daarop kan Johnny hem geruststellen. "'Ik heb geen hartproblemen', zei hij. 'Ik heb geen stress, dus ik ben me rustig aan het oriënteren wat ik ga doen. Alle verhalen over mij en mijn gezondheid (er wordt gesuggereerd dat hij hartkloppingen heeft, red.) en toestand, kloppen niet.'" Ook zegt Johnny dat hij weer een nieuw programma wil maken, maar alleen als 'de tijd rijp is'. 

Johnny de Mol zit nog thuis met hartkloppingen
Lees ook

Johnny de Mol zit nog thuis met hartkloppingen

In oktober 2022 kondigde Johnny zijn vertrek bij HLF8 aan om zich te focussen op het welzijn van zichzelf en zijn familie. Aanleiding was de beschuldiging van wangedrag. 'Ondanks de positieve uitslag van het onderzoek, valt de weerslag van deze hele periode Johnny zwaarder dan gedacht. Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving', stond er in de verklaring van Talpa te lezen.

Johnny besloot eind april 2022 met de talkshow te stoppen na een nieuwe beschuldiging van seksueel misbruik. "Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe, anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie onmogelijk om dit werk voort te zetten", zei hij destijds. Het Openbaar Ministerie kwam vorig jaar al tot het oordeel dat uit deze melding 'geen concrete beschuldiging of strafbaar feit te halen valt'.

Lees meer over
Özcan AkyolJohnny de MolVandaag Inside