MARRIED AT FIRST MATCH

Chantal vond MAFS-huwelijksreis 'strafkamp': 'Wilde naar huis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married at First Sight/RTLChantal vond MAFS-huwelijksreis 'strafkamp': 'Wilde naar huis'
RTL

Het verloopt in Italië allesbehalve soepeltjes tussen Martijn en Nicole in 'Married at First Sight'. Iemand die zich herkent in hun situatie is Chantal Huf, die drie jaar geleden zelf meedeed aan het liefdesexperiment. "We matchen op niks", zegt ze over haar en Henk in een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker'.

"Al eet ik een kilo zout. Nee, ik krijg geen dorst van Henk"

Net als Nicole en Martijn heeft Chantal niet bepaald goede herinneringen overgehouden aan haar huwelijksreis, of zoals ze het zelf noemt: het strafkamp. Ze vertelt dan ook nooit een match te hebben gezien. "Ik weet dat het geen 'wensenhuwelijk' was, maar de verschijning gewoon al... daar word ik niet warm of koud van. Al eet ik een kilo zout. Nee, ik krijg geen dorst van Henk."

Hebben Mick en Daisy van Married at First Sight nog contact met elkaar?
Lees ook

Hebben Mick en Daisy van Married at First Sight nog contact met elkaar?

Net als Martijn wil Chantal tijdens haar huwelijksreis het liefst gewoon naar huis: "Ik had gewoon een knoop in mijn buik en wilde weg. Je zit daar natuurlijk natuurlijk ook met een desillusie en een teleurstelling. En het is heel moeilijk als je daar met iemand bent, waar je echt helemaal niks mee hebt en hij wél zo is van: waar is mijn schatje? En steeds handje vasthouden."

Chantal is dan ook team Nicole all the way. "Maar het zijn twee leuke mensen om te zien, Martijn is een leuke vent om te zien." Ze heeft dan ook nog hoop in een goede afloop, maar dan moet expert Patrick van Veen Martijn wel helpen 'ventileren'. "Goed maken durf ik niet uit te spreken, ik zie wel de oprechtheid van Nicole. (…) Of ze slaan elkaar de hersenpan in, of er komt nog een hele moeizame restart. Maar héél moeizaam", aldus het MAFS-icoon.

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Mick hieronder terug.

Lees meer over
Aran BadeMarried at First SightMarried at First Sight: Een ErvaRING Rijker