UIT HET HART, UIT HET OOG

Hebben Mick en Daisy van Married at First Sight nog contact met elkaar?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/NT VisualsHebben Mick en Daisy van Married at First Sight nog contact met elkaar?
RTL

Volgens Mick ging het tijdens de eerste 24 'cruciale uren' van zijn 'Married at First Sight'-avontuur al helemaal mis tussen hem en Daisy. Behoefte aan contact heeft Mick na afloop dan ook niet. Dat vertelt hij in een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker'.

"Je bent zoveel jaar verder nu, het is goed zo"

Mick vertelt dat Daisy, vlak nadat hun huwelijk strandt voor het oog van heel Nederland, nog wel een keertje bij hem langsgaat. Maar inmiddels hebben ze elkaar losgelaten. "We hebben het uitgesproken. Ik wens haar het allerbeste, zij wenst mij het allerbeste", aldus Mick. "Ze zei wel dat, toen ze de afleveringen terugkeek, ze een bepaalde indruk van mij had. En toen ze het terugkeek op tv, dat ze eigenlijk toch te snel geoordeeld had."

Déze voormalig MAFS-deelnemer had ook wel willen trouwen met François
Lees ook

Déze voormalig MAFS-deelnemer had ook wel willen trouwen met François

Ook Mick geeft toe hij misschien dingen anders had kunnen doen. Hij vertelt: "Je bent zoveel jaar verder nu, het is goed zo."

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Rein hieronder terug.

Lees meer over
Aran BadeMarried at First SightMarried at First Sight: Een ErvaRING Rijker