RUST REINHEID EN REGELMAAT

Déze voormalig MAFS-deelnemer had ook wel willen trouwen met François

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Het tweede bruidspaar met wie we in het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight' kennismaken bestaat uit Wilfred en François. Voormalig deelnemer Danny, die zichzelf in 2019 laat koppelen aan een wildvreemde, heeft wel vertrouwen in het stelletje. Hij baalt zelfs stiekem een beetje dat híj́ zelf niet gekoppeld is aan François.

"Die humor kan alles overschaduwen"

De 48-jarige Wilfred uit Emmen is een opvallende verschijning, net als de 49-jarige François uit Maastricht - die twee lange relaties heeft gehad en 'een doener' zoekt. Als de twee elkaar voor het eerst zien is er meteen sprake van gekte en gezelligheid. "Toen ik het zag vond ik het echt wel herkenbaar voor Danny en mij. (…) Wij zaten ook met de fotograaf te kloten", blikt Rein, die in de laatste aflevering door zijn partner Danny werd gedumpt, terug in online format Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker.

Married at First Sight neemt afscheid van twee bekende gezichten
Lees ook

Married at First Sight neemt afscheid van twee bekende gezichten

Toch voelt het na de bruiloft nog goed en hebben ze er geen moeite mee elkaar een kus te geven. Rein vindt fysiek contact belangrijk, vertelt hij. "Met de eerste date wil ik ook altijd meteen zoenen. Dat klinkt heel ordinair, maar als je dat doet voel je meteen een connectie met elkaar." 

Waar Wilfred en Francois volgens Rein wel op moeten passen, is dat het niet té gezellig wordt. "Die humor kan alles overschaduwen waardoor je op een gegeven moment na de huwelijksreis of tijdens het samenwonen denkt: nu wordt het serieuzer."

Married at First Sight is elke dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Aran BadeMarried at First Sight: Een ErvaRING RijkerMarried at First Sight