HOE HAAL JE HET IN JE BOSSCHE BOL?

MAFS-koppel Martijn en Nicole liep elkaar op haar na mis in echte leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married at First Sight/RTLMAFS-koppel Martijn en Nicole liep elkaar op haar na mis in echte leven
RTL

Tijdens de eerste bruiloft van het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight' staat deelnemer Martijn (50) met zijn mond vol tanden. Hij herkent namelijk veel vriendinnen van zijn bruid, Nicole (47). Het kersverse bruidspaar heeft een aantal gezamenlijke vrienden, waarmee ze beiden een week voor de bruiloft nog op Ibiza vertoeven. Toch lopen de twee elkaar nét mis, zo zien we in de tweede aflevering van het programma.

"We hebben echt vanaf het begin af aan gedacht: dit houden we geheim"

Drie vriendinnen van het stel hebben van zowel Martijn als Nicole een uitnodiging gekregen en weten daarom al hoe de vork in de steel zit. "We hadden echt zoiets van: wat moeten we nu?" vertellen ze voor de camera's van het programma. Door hun ingrijpen kon worden voorkomen dat de twee MAFS-deelnemers elkaar alsnog vóór de opnames leerden kennen.

Op Ibiza zetten de meiden, die zichzelf de 'Bossche Bolletjes' noemen, alles op alles om te voorkomen dat de twee elkaar tegenkomen. "We hebben echt vanaf het begin af aan gedacht: dit houden we geheim. Dit is een dag voor Nicole en Martijn, en die dag gunden we hen van harte. Dus absoluut geheim."

Married At First Sight: Match Or Mistake zoekt deelnemers voor nieuw seizoen
Lees ook

Married At First Sight: Match Or Mistake zoekt deelnemers voor nieuw seizoen

Toch scheelde het niet veel of hun geheimpje kwam alsnog eerder uit. Op Nicoles laatste avond en Martijns eerste bevinden zij zichzelf namelijk op dezelfde plek. Omdat de kersverse bruidegom die avond moe is van het reizen, besluit hij eerder naar huis te gaan. En zo loopt hij Nicole op een haar na mis. Daarnaast wordt een etentje op het laatste moment gecanceld om te voorkomen dat de twee elkaar tegen het lijf lopen.

Maar daar blijft het niet bij: ook in Nederland missen de twee elkaar maar nét. Zo viert de vriendengroep samen ADE mét Nicole, maar zonder Martijn. En ontbreekt Nicole tijdens een weekendje kamperen. De tortelduifjes hebben dus meer gemeen dan gedacht. "Nicole is zeker mijn type. Ik weet zeker dat als ik haar tegen was gekomen ergens in de horeca, dan had ik denk ik wel mijn best gedaan. Ik had al vertrouwen in de wetenschap en dit is wel een bevestiging voor mij dat het klopt", aldus Martijn.

In de tweede aflevering maken we ook kennis met het derde koppel: Maarten en Richelle. De 32-jarige Tukker Maarten heeft zijn zaakjes goed op orde. Hij heeft een mooi huis, fijne vrienden en een goede band met zijn familie. Alleen een leuke vrouw mist hij nog aan zijn zijde. Maarten is niet al die tijd bewust single gebleven. Hij is naar eigen zeggen 'kritisch' en heeft daarnaast last van verlatingsangst vanwege zijn verleden. Op zijn zestiende wordt zijn vader ziek en krijgt zowel ALS als alzheimer. "Dat heeft anderhalf jaar geduurd en heeft echt wel een impact gehad op het leven van mij, mijn moeder en broer", vertelt hij. "En daar heb ik eigenlijk last van gehad tot op de dag van vandaag. Dat heeft wel wat met mij gedaan."

Maarten is nu op zoek naar een 'echte dame' en de gelukkige bruid is de 30-jarige Richelle. Ook zij is op zoek naar huisje-boompje-beestje. Alleen waar, dat is nog de vraag. Want zowel Richelle, die in de buurt van Den Bosch woont, als Maarten, die in Enschede woont, wil eigenlijk niet weg uit eigen huis. Richelle heeft de afgelopen tijd enorm veel gedatet, maar vindt de juiste persoon maar niet. Is Maarten de ware?

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. In deze eerste week is het programma maar liefst drie keer te zien, namelijk op dinsdag, woensdag én donderdag.

Lees meer over
Married at First Sight