GEPIQUÉERD

Inbox Miljuschka Witzenhausen 'ontplofte' na discussie over disstrack van Shakira

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPInbox Miljuschka Witzenhausen 'ontplofte' na discussie over disstrack van Shakira
RTL

Miljuschka Witzenhausen (37) laat onlangs in RTL Boulevard van zich horen als er aan de desk wordt afgegeven op de disstrack van Shakira (45) over haar ex Gerard Piqué (35). Daar krijgt ze zo veel reacties op, dat Miljuschka er in haar nieuwsbrief van zondag dieper op ingaat. "Ik moet nog één keer mijn hart luchten."

"Sommige mannen denken echt dat ze alles kunnen maken en dat vrouwen maar een stuk meningloos vlees zijn"

Shakira haalt in haar nieuwe nummer flink uit naar haar ex, oud-voetballer Gerard Piqué, die haar heeft ingewisseld voor een jonger exemplaar. Daar ontstaat afgelopen week aan de desk van RTL Boulevard een discussie over tussen Miljuschka en radio-dj Morad El Ouakili. "Nu vonden mijn mannelijke collega’s van Boulevard de disstrack echt niet kunnen, want Shakira is tenslotte een moeder en de zangeres moet maar lieflijke liedjes blijven zingen. Nou, ik kon natuurlijk mijn mond niet houden, want ik ben het hier allesbehalve mee eens", blikt Miljuschka hierop terug, 

"Na de uitzending ontplofte werkelijk mijn inbox", aldus Miljuschka. "Vanuit alle hoeken kwamen reacties van vrouwen, maar ook van mannen. Jullie waren het massaal met mij eens." 

Shakira en Gerard Piqué jennen elkaar flink na relatiebreuk
Lees ook

Shakira en Gerard Piqué jennen elkaar flink na relatiebreuk

Ze vervolgt: "Sommige mannen denken echt dat ze alles kunnen maken en dat vrouwen maar een stuk meningloos vlees zijn. Nou, who run the world? Girls! Vrouwen, moeders, oma’s, zussen, wij allemaal! Maar waarom blijft het toch zo’n ding dat vrouwen sommige dingen niet mogen doen of zeggen en mannen wel?! Ik kan er echt met mijn pet niet bij. (...) Ik kan hier echt van ontploffen." 

Benieuwd naar de discussie? Die zie je hieronder terug: 

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenShakira