ZOO LEUK

Jon Karthaus hint op terugkeer Zoop: 'Zoop in Australië'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJon Karthaus hint op terugkeer Zoop: 'Zoop in Australië'
RTL

Jon Karthaus (37) hint op de terugkeer van de iconische jeugdserie en -films 'Zoop'. De acteur en regisseur doet dit met een video op zijn Instagram.

"Zal ik dit gaan schrijven?"

In de video is te zien hoe Jon in Word 'Zoop in Australië' schrijft. 'Zal ik dit gaan schrijven?' vraagt hij zijn volgers op Instagram. Na de serie en films Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Zuid-Amerika zal het verhaal zich dan nu afspelen in Australië. Een aantal Zoopies reageert onder zijn post. Nicolette van Dam reageert met een emoji die zijn tong uitsteekt en Patrick Martens moet vooral gieren om het nummer dat onder de video is verwerkt, namelijk de titelsong van Zoop in Afrika: 'Djeo Madjula'.

Nicolette van Dam deelt kiekje uit oude doos van Zoop-première: '20 jaar geleden'
Lees ook

Nicolette van Dam deelt kiekje uit oude doos van Zoop-première: '20 jaar geleden'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In Zoop volgen acht jongeren een droomopleiding tot dierenverzorger in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Nickelodeon-kijkers genieten van alle avonturen en streken van Taffy, de heerlijk zwoele stem en gitaarkunsten van Bastiaan en van de altijd populaire Bionda, die ervoor zorgt dat alle mannen smoorverliefd op haar worden. 

Jon Karthaus verovert nu de bioscopen met zijn film Fijn Weekend. Een film waarin een groep vrienden samenkomt om hun overleden vriend uit te strooien. In de video hieronder zie je meer over deze film. 

Lees meer over
Jon KarthausNicolette van DamPatrick Martens