DE COMEBACK VAN CAS

Tamara Brinkman belooft 'spannende hereniging' tussen Saskia en Julian in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTamara Brinkman belooft 'spannende hereniging' tussen Saskia en Julian in GTST
RTL

Kijkers missen acteur Cas Jansen (45) als Julian Verduyn in 'GTST'. Wanneer komt hij nou terug? Actrice Tamara Brinkman (44), die Saskia Verduyn speelt in de serie, laat alvast iets los over de comeback van haar soapman.

"De grote vraag voor beiden wordt: wie heb ik nou eigenlijk voor me?"

Tamara vertelt aan TVgids.nl dat het 'spannend wordt hoe de hereniging met Julian gaat zijn'. "Ze verlangen naar elkaar, maar er is in zes maanden veel veranderd. De grote vraag voor beiden wordt: wie heb ik nou eigenlijk voor me?"

De kijkers van GTST zijn niet de enigen die Cas, wiens personage een straf uitzit voor betrokkenheid bij de illegale handel in gestolen diamanten, graag terugzien. De cast en vooral de Verduyntjes net zo: "We missen hem allemaal."

Cas Jansen tijdelijk niet te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden
Lees ook

Cas Jansen tijdelijk niet te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden

Tamara noemt het 'enorm zuur' dat Cas vlak voor de start van de verhaallijn over zijn gevangenisstraf een fietsongeluk krijgt, waardoor hij maanden heeft moeten revalideren en tijdelijk is vervangen.

Verder verklapt de actrice dat we het komende jaar een 'temperamentvolle' Saskia gaan zien. "Zeker omdat ze ineens een halfbroer blijkt te hebben", vertelt ze over de verhaallijn van Jonathan (Thijs Boermans), de opgedoken zoon van Henk (Johnny Kraaijkamp jr.). 

Lees meer over
Tamara BrinkmanCas JansenGTST