BERICHTJE!

Love Island-makers zoeken singles voor nieuw seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love Island/RTLLove Island-makers zoeken singles voor nieuw seizoen
RTL

Ook deze zomer opent de villa van 'Love Island' weer haar deuren. Ben jij nog single en wel in voor een avontuur? Lees dan snel verder!

Ben je single en droom je ervan om de ware liefde te vinden? Dan is dit je kans! Voor een nieuw seizoen van Love Island Nederland - België zijn de makers nog op zoek naar Islanders.

Op Love Island hopen singles tijdens een summer of love de ware liefde te vinden. Om in de villa te mogen blijven, moeten de singles koppels vormen. Tijdens dates en opdrachten leren de Islanders elkaar steeds beter kennen. Wil jij één van de Islanders zijn? Grijp dan je kans en meld je aan. Misschien vertrek jij binnenkort naar het zonnige Love Island en beleef je de tijd van je leven!

Jules en Amandine uit Love Island uit elkaar: 'Hij was mijn eerste keer alles'
Lees ook

Jules en Amandine uit Love Island uit elkaar: 'Hij was mijn eerste keer alles'

Love Island is van oorsprong een Brits format dat wereldwijd succes boekt. Producent ITV heeft het realityprogramma tot nu toe verkocht aan Nederland, Duitsland, Australië, Zweden, Finland, Denemarken, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Noorwegen en Amerika.

In de online talkshow Realitea ontvangt Farja Farvardin elke week gasten uit realityland. In onderstaande video zie je Jaydi uit Temptation Island en Love Island-winnaar Job.

Het vierde seizoen Love Island Nederland - België is deze zomer te zien.

Lees meer over
VideolandLove Island