BRUG TE VER

Bridgerton-fans overtuigd dat liefdesverhaal Benedict opnieuw zal worden overgeslagen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Liam Daniel/NetflixBridgerton-fans overtuigd dat liefdesverhaal Benedict opnieuw zal worden overgeslagen
RTL

In het derde seizoen van 'Bridgerton' krijgt het personage van Penelope, ook wel Lady Whistledown, de zendtijd die ze verdient en staat het liefdesverhaal van haar en Colin centraal. En dat is een andere volgorde die de boekenreeks, waarop de Netflix-serie is gebaseerd, aanhoudt. Fans zijn dan ook overtuigd dat de romance van Benedict ook in het vierde deel weer wordt overgeslagen. Dít is waarom.

Na seizoen twee vermoeden fans dat seizoen drie in het teken staat van Benedict Bridgerton, net zoals in de gelijknamige boeken van schrijfster Julia Quinn. In haar derde boek (Een vorstelijk aanbod) is het namelijk Benedict, gespeeld door acteur Luke Thompson, die de liefde vindt. Nu blijkt dat het anders zit en Netflix niet langer de boekenreeks aanhoudt. Penelope en Colin zijn namelijk pas in het vierde boek aan de beurt. En het lijkt erop dat we volgend seizoen wéér teleurgesteld gaan worden.

Een lijst van personages op de website van de auteur achter de bestsellers meldt namelijk een andere minnaar boven Benedict zijn love interest Sophie, namelijk Eloise haar vrijer uit het boek De hand van de gravin. Hierdoor vermoeden fans dat het vierde seizoen zich focust op Eloise.

Bridgerton-hoofdpersonage niet te zien in seizoen 3
Lees ook

Bridgerton-hoofdpersonage niet te zien in seizoen 3

Wanneer de derde reeks verschijnt, is nog niet bekend. Naar verluid kan het nog wel even duren aangezien producent van de serie, Shonda Rhimes niet blij is met de duistere verhaallijn van seizoen drie. Een insider laat onlangs aan The Mail on Sunday weten dat Shonda Rhimes niet te spreken is over de richting van het derde seizoen en dan vooral met een bepaalde verhaallijn over seks. "Er zijn bepaalde elementen waarmee Shonda niet blij is. Ze wil dat het wordt aangepast, omdat het te duister is." De opnames zijn daarom opgeschoven om de aanpassingen in het script door te voeren. 

De serie loopt dus vertraging op, maar met een goede reden: "Een ding is zeker: de makers van de series willen de Bridgerton-fans weer net zo laten genieten als van de eerste twee seizoenen."

Regé-Jean Page, Simon Basset in Bridgerton, gebruikte het succes van het eerste seizoen om nieuwe klussen aan te nemen. Daardoor heeft hij geen tijd meer voor het vervolg van het kostuumdrama, maar de acteur plukt nog altijd de vruchten van zijn beslissing:

Lees meer over
NetflixBridgerton