ECHTE MEAN GIRLS IN DE JUNGLE

Janice in shock door komst Michella: 'Grootste nachtmerrie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandJanice in shock door komst Michella: 'Grootste nachtmerrie'
RTL

In 'Echte Meisjes in de Jungle' zijn het niet de wilde dieren die naar elkaar brullen. Het zijn Michella Kox (43) en Janice Blok (31) die het oerwoud van Laos bij elkaar krijsen. Janice verafschuwt haar nieuwe kampgenoot.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vijfde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

"Het is hier geen TikTok. Die is niet goed"

Michella Kox mag zich, nadat ze vorige week uit haar team is geknikkerd, voegen bij het team van Janice Blok, haar aartsrivaal in de jungle. "Ik ben net een kakkerlak, je komt niet van me af", giert Michella als ze bij het kamp aankomt. Janice weet niet wat ze meemaakt. "Dit is echt mijn ergste nachtmerrie", zegt ze gechoqueerd. Michella kan er alleen maar om lachen. "Die kop van haar, die zure kop van haar."

Door de andere teamleden, Fabiola en Jill, wordt Mies wel warm onthaald. Tot grote ergernis van Janice. Ze zoekt snel haar bed op. "Ik heb eigenlijk niet meer zo'n trek", zegt ze. "Onkruid vergaat niet, dat is een ding dat zeker is." Mies is in haar nopjes: "Nu begint voor mij het spelletje."

Janice baalt dat ze haar beste vriendin Annebel heeft weggestemd, waarvoor Michella in de plaats komt. "Die heb ik gewoon geruild voor het allergrootste, lelijkste monster in dit hele oerwoud."

Bom barst tussen Echte Meisjes Janice en Michella: 'Pik ik niet!'
Lees ook

Bom barst tussen Echte Meisjes Janice en Michella: 'Pik ik niet!'

Bij de eerste opdracht zint Janice op wraak. "Ik zie een soort van kist of zo. Ik denk: we moeten erin gaan liggen met insecten. Wie gaat er eerst? Ik hoop Michella en ik hoop dat ze er nooit meer uitkomt", sneert Janice. Het is echter een andere opdracht. De dames moeten graaien in bakken met poep, bloed en dode vissen. 

Na de opdracht, die gewonnen is door het nieuwe team van Annebel, keren de meisjes terug in het kamp. De teams slapen vanaf nu samen. Dat betekent dat er ook samen gegeten wordt. Bij het kampvuur doet Janice een dans tot afschuw van Michella.

"Ze gaat voor een vuur dansen. Iedereen zit gewoon aan tafel, maar zij gaat een soort ritueel dansje doen. Het is hier geen TikTok. Die is niet goed. Het is hier geen kindercrèche. Wie ben jij? Ik denk dat Janice zelf niet weet wie ze is. Ik denk dat als ze zichzelf is, dat ze dan heel saai is. Ze denkt: als ik een typetje ben, ben ik nog leuk. Maar zij is niet leuk. Ik kan daar niet om lachen."

In deze aflevering moeten er wél twee personen het programma verlaten. Dat gaat niet zonder slag of plaagstoot. De teams moeten uit het andere team iemand elimineren. Janice kiest voor Diva. "Diva is in één keer beste vrienden met die dikke trol hier naast me", wijzend naar Michella. Mies denkt daar het hare van: "En dan moet je iemand uitschelden voor dikke trol? Heb je die spataderen op haar benen gezien? Ja, ik heb een buikje. Maar ik ben ook moeder en ik ben 42. Ik vind dat helemaal niet erg. Ik schaam me daar ook niet voor."

Uiteindelijk moeten Michella en Annebel de jungle verlaten. Presentator Valerio Zeno vraagt aan Mies wat ze het leukste vindt aan haar deelname. "Dat ik naar huis mag. ik ben zo blij", reageert ze. Janice reageert: "Wij ook." Dit is de druppel voor Michella en ze roept: "Hou nou je bek, stronthoer."

Michella hoopt dat Diva er met de winst vandoor gaat. "Ik heb een wens en dat is dat dat meisje wint. Dat meen ik echt. Ik schiet gewoon vol. Als ik het een iemand gun, is zij het."

Onlangs onthulde Janice Blok in de online serie Tussen neus en lippenstift meer over haar liefdesleven, toekomstplannen en inkomsten. 

Echte Meisjes in de Jungle zie je iedere maandag bij Videoland. 

Lees meer over
Janice BlokMichella KoxEchte Meisjes in de Jungle