NOG MEER CHAOS IN LAOS

Bom barst tussen Echte Meisjes Janice en Michella: 'Pik ik niet!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk/Rob JacobsBom barst tussen Echte Meisjes Janice en Michella: 'Pik ik niet!'
RTL

Je zou denken dat de Echte Meisjes hebben geleerd van de ruzie tussen Esmee Ipema en Louisa Janssen (37), maar niks is minder waar in de vijfde aflevering van de realityshow. Deze keer krijgen Janice Blok (31) en Michella Kox (43) het met elkaar aan de stok.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vijfde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

"Natuurlijk kwamen ze geen eten halen, ze kwamen om te provoceren"

De meisjes zijn aangekomen in het zuiden van Laos. In het dorp Pakse gaat de strijd tussen de twee teams verder, al is de rivaliteit ver te zoeken. Diva kan het goed vinden met Jill en Fabiola, ook al zitten zij niet in haar team. Die vriendschap moet volgens Diva wel ergens goed voor zijn.

Omdat haar team de opdracht heeft verloren, zit ze vast in het primitieve kamp. Haar vriendinnen zitten slechts op een paar meter afstand lekker aan tafel te smikkelen onder het genot van een wijntje. Diva besluit om poolshoogte te nemen. Je weet maar nooit, misschien valt er nog wel wat te halen.

Channah Koerten heeft spijt van exit Echte Meisjes in de Jungle
Lees ook

Channah Koerten heeft spijt van exit Echte Meisjes in de Jungle

Michella gaat met haar mee, maar daar is Janice - teamcaptain van het winnende team - het niet mee eens. Hoewel de twee van Fabiola en Jill wel mogen blijven, is Janice keihard: ze moeten weg.

Als de realityster hen daar vriendelijk op wijst, zijn de meiden niet van plan gehoor te geven aan haar wens. "Misschien waren we wel irritant, maar primitief doet dingen met je", aldus Diva.

Janice hoopt door hen wat eten aan te bieden dat ze weer gaan, maar helaas. "Natuurlijk kwamen ze geen eten halen, ze kwamen om te provoceren", vertelt ze. "Dat pik ik niet." Dat is duidelijk als Janice dreigt om een bak water over Michella gooien. "Ze denkt dat ze de koningin is van beide kampen, maar ze moet een keertje kalmeren, de meid."

Hun vertrek zorgt niet voor rust in het kamp. Integendeel zelfs. Janice voelt zich verraden door haar team als Fabiola het voor Michella en Diva opneemt. Annebel blijft wel Kamp Janice, maar komt van een koude kermis thuis.

Als het aan het einde van de aflevering tijd is om te stemmen, wordt duidelijk dat haar teamgenoten, inclusief Janice, haar weg willen hebben. "Van Janice had ik het niet verwacht", zegt Annebel tijdens haar afscheid. "Ik was wel een beetje verdrietig."

Ook in het andere team moet er iemand naar huis, Michella. Zij is dankbaar dat het avontuur voor haar ophoudt. "Ik heb niks met Laos en Laos heeft niks met mij", aldus de realityster. "Tot ziens, mij zie je nooit meer terug."

Maar dan komt presentator Valerio met een plottwist: er gaat niemand naar huis. Michella en Annebel mogen blijven, maar moeten wel van team wisselen... Hoe dat afloopt zie je maandag in een nieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

In Tussen neus en lippenstift praat Janice je bij over haar werk, liefdesleven en toekomstplannen. 

Lees meer over
Janice BlokMichella KoxEchte Meisjes in de Jungle