OVERWINTEREN

Edith (51) is de derde kandidaat van Winter Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Edith (51) is de derde kandidaat van Winter Vol Liefde
RTL

Is skiën, sleetje rijden of snowboarden helemaal jouw ding? En ben je ook nog eens vrijgezel en klaar voor een nieuwe liefde? Dan heb je geluk: RTL komt met het nieuwe programma 'Winter Vol Liefde', waarin Nederlandse single ondernemers in wintergebieden op zoek gaan naar liefdesgeluk.

De derde kandidaat die zich voorstelt is de 51-jarige Edith, die samen met haar 14-jarige zoon in het prachtige Tirol woont. Ze verhuurt er een appartement en verkoopt glamping chalets. In de video hieronder zie je meer informatie over haar. 

Benjamin uit Winter Vol Liefde stelt zich voor: 'Ik zoek een levensgenieter'
Lees ook

Benjamin uit Winter Vol Liefde stelt zich voor: 'Ik zoek een levensgenieter'

Winter Vol Liefde wordt gemaakt door de makers van Boer zoekt Vrouw en B&B Vol Liefde en is dit najaar op tv te zien. In dit programma worden singles gevolgd die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in het buitenland. Als skileraar, restauranthouder of sleerijder leiden ze een heerlijk leven, die ze graag willen delen met een partner. Eerder hebben Benjamin en Saul zich al voorgesteld.

Word jij warm van Edith? Meld je dan aan via deze website. Ook kun je je hier aanmelden als ondernemer in het buitenland die toe is aan de liefde.