LOVE ISLAND REÜNIE

Jotti uit Love Island breekt tijdens reünie met Cas: 'Je hebt me zo onzeker gemaakt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love Island reünie/VideolandJotti uit Love Island breekt tijdens reünie met Cas: 'Je hebt me zo onzeker gemaakt'
RTL

In de 'Love Island Valentine's Reunion' blikken de deelnemers van het vorige seizoen terug op hun liefdesavontuur in de villa. Naast alle happy endings zijn er ook stelletjes uit elkaar. Zo staan de winnaars van het vorige seizoen, Jotti Verbruggen en Cas Hooijer, voor het eerst oog in oog na hun relatiebreuk.

"Had dan de ballen gehad om mij te dumpen"

Speciaal voor Valentijnsdag komen de islanders nog één keer samen. Presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst vragen hen naar de stand van zaken: zijn de stelletjes nog bij elkaar en wat heeft de toekomst hen te bieden? Voor Cas en Jotti, de winnaars van het voorgaande seizoen, zit een gezamenlijke toekomst er niet meer in. Cas zou ondanks hun serieuze relatie contact hebben met andere vrouwen.

Jotti confronteert haar ex ermee. "Je mag het wel weten: ik wilde eerst eigenlijk helemaal niet komen, omdat je me heel erg gekwetst hebt." Ze probeert haar tranen te bedwingen. Het model vertelt dat ze zich erg onzeker voelt na het bedrog. "Ik snap echt niet dat je dat kan doen bij iemand die je graag ziet. Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag: waarom in godsnaam?" 

Love Island-ster Lotte slaat nieuwe vent aan de haak
Lees ook

Love Island-ster Lotte slaat nieuwe vent aan de haak

Cas legt uit dat het 'enorm dom en stom' is. Hij wijt het gedrag aan hun relatieproblemen, hoewel hij niet de schuld van die problemen op zich wil nemen. "Dat is jouw fout in deze situatie. Je hebt een relatie samen met z'n tweeën en iets komt ergens vandaan. Het is heel makkelijk om iets op iemand af te schuiven." Jotti vindt dat dit geen excuus om vreemd te gaan. "Had dan de ballen gehad om mij te dumpen."

Over de inhoud van de berichten tussen Cas en de dames wil hij niets kwijt. "Het is geen bericht geweest om samen te gaan puzzelen", beweert Jotti. 

De relatiebreuk heeft Jotti zo onzeker gemaakt dat het haar modellenwerk beïnvloedt. "Jij beseft niet wat dat met iemand doet. Ik heb geen modellenwerk meer gedaan. Je hebt me zo onzeker gemaakt. Was gewoon eerlijk geweest, hoe hard dat ook is. Je moet gewoon niet liegen Cas!" 

Cas concludeert dat hij in eerste instantie niet 'mans genoeg' is om de stekker uit de relatie te trekken. "Waarschijnlijk haat je me en dat mag. Dat begrijp ik." Daar heeft Jotti de energie niet meer voor. "Ik haat jou niet, maar ik moet je ook niet meer in mijn leven hebben." 

De Love Island Valentine's Reunion is vanaf nu te zien bij Videoland. 

Lees meer over
Love Island