LANG LEVE DE MASSAGE

Hamza afgewezen na eerste massage in Lang Leve de Liefde: 'Je hebt nog veel te leren'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 - screenshot uit Lang Leve de Liefde 09-02-2023Hamza afgewezen na eerste massage in Lang Leve de Liefde: 'Je hebt nog veel te leren'
RTL

Shirley en Hamza zijn beiden op zoek naar de liefde. In 'Lang Leve de Liefde' worden ze aan elkaar gekoppeld. Maar nadat Hamza zijn eerste massage ooit geeft, besluit Shirley dat ze niet wil verlengen.

"Go with the flow"

Het lijkt meteen een goede match, Hamza en Shirley. De twee klikken en al snel volgt een knuffel. Bij het eten gaat het stel zelfs nog verder en deelt een eerste kus uit. Hamza vertelt dat hij nog nooit met iemand heeft geslapen. "Dus ik ben de eerste met wie je slaapt? Vind je het niet spannend?" vraagt Shirley. "Go with the flow", antwoordt Hamza. 

Vrouw uit Oplichters Aangepakt duikt op in Lang Leve de Liefde
Lees ook

Vrouw uit Oplichters Aangepakt duikt op in Lang Leve de Liefde

En die droomnacht met Shirley heeft iets losgemaakt in Hamza. In de ochtend gaat hij haar masseren. Maar dan worden de eerste scheurtjes in het prille liefdesgeluk zichtbaar. Hij geeft toe dat hij 'nog niet zo vaak' een massage heeft gegeven. "Dat merk ik", bijt Shirley hem toe. "Je hoeft geen carrièreswitch te maken." Hamza besluit maar toe te geven dat hij nog nooit een massage heeft gegeven. "Je hebt nog veel te leren", zegt Shirley. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is tijd om het te hebben over het wel of niet verlengen van de date. Hamza overlaadt Shirley met complimenten. "Ik zeg: ik wil verlengen." Daar denkt Shirley echter anders over. "Ik voelde geen spark", zegt ze. "Dat neemt niet weg dat ik echt een leuke tijd heb gehad. We hebben heel hard gelachen." Ze sluiten hun date af met een knuffel. 

Lang Leve de Liefde zie je elke werkdag om 18.55 uur bij SBS6. De aflevering van gisteren kijk je hier terug

Lees meer over
Lang Leve de Liefde