CRY ME A RIVER

Virgin River-actrice deelt releasedatum vijfde seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixVirgin River-actrice deelt releasedatum vijfde seizoen
RTL

Het vierde seizoen van 'Virgin River' is sinds juli 2022 te zien bij Netflix en het lijkt erop dat de streamingdienst die traditie in stand houdt. Volgens actrice Alexandra Breckenridge (40) zal het vijfde seizoen namelijk wederom in juli online komen.

"Het vijfde seizoen zal te zien zijn... in juli? Ik weet het niet zeker"

Dat vertelt ze in een korte cameo video die is gedeeld op Twitter. "Het vijfde seizoen zal te zien zijn... in juli? Ik weet het niet zeker, ik heb nog geen update kregen wat betreft de tijdlijn", aldus de hoofdrolspeelster.

In de video verklapt Alexandra ook dat een zesde seizoen nog niet officieel bevestigd is. "Laten we het hopen", stelt ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Opnames Virgin River seizoen 5 extra zwaar voor Alexandra Breckenridge
Lees ook

Opnames Virgin River seizoen 5 extra zwaar voor Alexandra Breckenridge

De opnames van het vijfde seizoen zijn al even achter de rug en vinden plaats tussen juli en november van 2022. In oktober van 2022 viert de cast zelfs nog een bijzondere mijlpaal: het opnemen van de vijftigste aflevering van Virgin River.

De kans is overigens groot dat het vijfde seizoen er een stuk anders uitziet dan voorgaande seizoenen. De showrunner van de serie, Sue Tenney, gaat namelijk weg om zich te richten op andere projecten. De aankomende reeks is daarom overgenomen door Patrick Sean Smith.

Virgin River gaat over Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge), die solliciteert naar een functie als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Lees meer over
NetflixVirgin River