en we gaan nog niet naar huis

Mogelijk spin-off van Netflix-hit Virgin River in aantocht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Virgin RiverMogelijk spin-off van Netflix-hit Virgin River in aantocht
RTL

De inwoners van het fictieve stadje Virgin River maken genoeg mee. Zoveel zelfs dat de makers nu denken aan een spin-off! Volgens Jinny Howe, Hoofd Drama bij Netflix, is het einde van de serie dan ook nog lang niet in zicht. Zo vertelt ze aan 'Deadline'.

"Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert"

"We hebben tijdens het vierde seizoen gezien dat de fandom zeer sterk is en ook op veel plaatsen nog groeit. Het voelt alsof, op basis van wat we hebben gezien en met oog op het vijfde seizoen, dat er nog veel meer verhalen te vertellen zijn", aldus Jinny Howe. "Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert."

Of er wel of geen spin-off komt van de populaire dramaserie, gebaseerd op de boeken van Robyn Carr, ligt (deels) in de handen van de kijkers: "We letten heel goed op, want we zien dat Virgin River een rijk universum aan personages heeft en dat mensen er geen genoeg van kunnen krijgen, waaronder ikzelf. Dus ik denk dat zolang dat het geval blijft, waar we heel dankbaar voor zijn, je er zeker van kunt zijn dat er meer Virgin River zal zijn."

Cast Virgin River viert 50ste aflevering: 'Op naar de volgende 50!'
Lees ook

Cast Virgin River viert 50ste aflevering: 'Op naar de volgende 50!'

Het vijfde seizoen van Virgin River wordt momenteel ogenomen in Vancouver. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen, maar de verwachting is in ieder geval dat het ergens in de zomer van 2023 gaat zijn.

"Ik denk dat het groter en beter is dan alle seizoenen die we tot nu toe hebben gedaan", vertelt Ben Hollingsworth, die Brady speelt, onlangs aan TV Line. "We doen echt ambitieuze dingen die je nog nooit eerder in Virgin River hebt gezien."

Virgin River gaat over Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge), die solliciteert naar een functie als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Lees meer over
NetflixVirgin River