jackhals

Déze Virgin River-acteur deed eerder auditie voor de rol van Jack

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDéze Virgin River-acteur deed eerder auditie voor de rol van Jack
RTL

In het vierde seizoen van 'Virgin River' maken we kennis met Cameron Hayek, gespeeld door acteur Mark Ghanimé (44). De knappe dokter doet heel wat harten sneller kloppen, maar hij is alleen maar geïnteresseerd in Mel Monroe - die het op haar beurt weer warm krijgt van Jack. Grappig genoeg had het niet veel gescheeld of Mark was tóch haar tegenspeler geworden.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Virgin River.

"Ik deed eigenlijk al voor de pilot auditie voor Jack"

In de podcast Chatting with B onthult de acteur namelijk dat hij in eerste instantie auditie deed voor de rol van Jack Sheridan, maar deze aan zijn neus voorbij zag gaan. "Ik deed eigenlijk al voor de pilot auditie voor Jack. Het is duidelijk dat ik die rol niet heb gekregen en dat de rol zeer welverdiend naar een andere acteur ging, de heer Henderson", doet hij zijn verhaal.

Het vijfde seizoen van Virgin River ondergaat déze grote verandering
Lees ook

Het vijfde seizoen van Virgin River ondergaat déze grote verandering

Of fans van de Netflix-serie de knappe dokter volgend seizoen weer terugzien is nog niet duidelijk. Cameron heeft namelijk aangekondigd ontslag te nemen in de praktijk van Doc na een ongemakkelijk etentje met Mel - grappig genoeg de favoriete scène van de acteur om te filmen.

De kans is groot dat het vijfde seizoen van Virgin River er sowieso een stuk anders uitziet dan voorgaande seizoenen. De showrunner van de serie, Sue Tenney, gaat namelijk weg om zich te richten op andere projecten. Het vijfde seizoen zal daarom worden overgenomen door Patrick Sean Smith. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen, maar de verwachting is in ieder geval dat het ergens in de zomer van 2023 gaat zijn.

Lees meer over
NetflixVirgin River