Tipje van de sluier

Het vijfde seizoen van Virgin River ondergaat déze grote verandering

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix Het vijfde seizoen van Virgin River ondergaat déze grote verandering
RTL

De kans is groot dat het vijfde seizoen van 'Virgin River' er een stuk anders uitziet dan voorgaande seizoenen. De showrunner van de serie, Sue Tenney, gaat namelijk weg om zich te richten op andere projecten. Het vijfde seizoen zal daarom worden overgenomen door Patrick Sean Smith, die alvast het één en ander kan verklappen over wat ons te wachten staat.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Virgin River.

"De cast geeft zoveel om de show en de fans en ze willen de best mogelijke serie neerzetten"

Patrick laat weten dat hij in ieder geval erg dankbaar is dat hij het stokje van Sue mag overnemen. De twee kennen elkaar van de serie Dolly Parton's Heartstrings, waar ze samen aan werkten. "Ik was altijd al een fan van Virgin River en ik was dan ook dolblij toen ze bij me aanklopten voor deze mogelijkheid. De cast geeft zoveel om de show en de fans en ze willen de best mogelijke serie neerzetten. Dit is ze de afgelopen vier seizoenen gelukt, dus dat maakt het makkelijker voor mij om het stokje over te nemen", aldus Patrick.

Martin Henderson uit twijfels over vijfde seizoen Virgin River
Lees ook

Martin Henderson uit twijfels over vijfde seizoen Virgin River

Hoewel hij natuurlijk niet al te diep op de verhaallijn van het vijfde seizoen kan ingaan, kan hij wel alvast verklappen dat er geen tijdsprong tussen het vierde en vijfde seizoen zal plaatsvinden. "Seizoen vijf gaat meteen verder na seizoen vier", zo vertelt hij. Dit betekent dus dat de serie verder gaat vanaf het moment dat blijkt dat Jack niet de vader is van de tweeling van Charmaine. In seizoen vijf is zij dus nog steeds zwanger.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen, maar de verwachting is in ieder geval dat het ergens in de zomer van 2023 gaat zijn.

Lees meer over
Virgin RiverNetflixserie