niet op de cast te krijgen

Cast Virgin River viert 50ste aflevering: 'Op naar de volgende 50!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @martinhendersonCast Virgin River viert 50ste aflevering: 'Op naar de volgende 50!'
RTL

Een mijlpaal voor de cast van 'Virgin River': de Netflix-hit heeft zijn 50ste aflevering opgenomen! Dat moet natuurlijk gevierd worden met taart, van Paige's Bakeaway of course.

"Een dikke proficiat aan onze extreem hardwerkende crew en onze getalenteerde, geweldige cast"

Acteur Martin Henderson, die de rol van Jack speelt, laat via Instagram weten enorm trots te zijn op het team van Virgin River en dat hij 50 afleveringen geleden nooit van dit moment had durven dromen. 'Een dikke proficiat aan onze extreem hardwerkende crew en onze getalenteerde, geweldige cast omdat ze er altijd naar streven om dit het beste te maken voor jullie ongelooflijk gepassioneerde en oh zo veeleisende publiek. Wij doen het allemaal voor jullie!' jubelt de acteur, die hoopt nog minimaal 50 afleveringen te maken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Déze Virgin River-acteur deed eerder auditie voor de rol van Jack
Lees ook

Déze Virgin River-acteur deed eerder auditie voor de rol van Jack

Hoewel de opnames van het vijfde seizoen dus alweer in volle gang zijn, is nog niet bekend wanneer de serie terugkeert. De verwachting is in ieder geval dat het ergens in de zomer van 2023 gaat zijn. Gelukkig is er tot die tijd genoeg te bingen bij de streamingdienst! 

De kans is groot dat het vijfde seizoen er een stuk anders uitziet dan voorgaande seizoenen. De showrunner van de serie, Sue Tenney, gaat namelijk weg om zich te richten op andere projecten. De aankomende reeks zal daarom worden overgenomen door Patrick Sean Smith.

Lees meer over
NetflixVirgin River