NOG STEEDS IN SHOCK

Familie Jelies uit Een Huis Vol vraagt om rust na tragische dood van hond

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVFamilie Jelies uit Een Huis Vol vraagt om rust na tragische dood van hond
RTL

De zoektocht van de familie Jelies naar hun hondje Borre is dit weekend tragisch geëindigd. Het beestje wordt namelijk dood aangetroffen in een mestput. De familie deelt het verdrietige nieuws op Instagram.

"Ondanks dat hij al een tijd op de boerderij woonde was het evengoed iets om te verwerken"

De familie is maar liefst anderhalve week op zoek naar de viervoeter, als hij zaterdag wordt aangetroffen in een mestput. De familie laat via social media weten dat ze ‘kapot’ zijn van het nieuws en niet weten hoe de hond in de put terecht is gekomen.

'Door de sterke ammoniaklucht moet Borre onmiddellijk bedwelmd zijn geraakt. Wij zijn er allemaal enorm kapot van. Aan de andere kant dankbaar en opgelucht dat we hem gevonden hebben en weten dat hij niet geleden heeft.' Dat nieuws roept een hoop reacties op, die de familie 'speculatie en meningen' noemt. 

Familie Jelies uit Een Huis Vol op zoek naar vermiste hond Borre: 'Tijd begint te dringen'
Lees ook

Familie Jelies uit Een Huis Vol op zoek naar vermiste hond Borre: 'Tijd begint te dringen'

Dat Borre al een tijdje niet meer bij de familie thuis woonde, neemt niet weg dat de familie in rouw is. 'Wij vinden het verschrikkelijk wat er gebeurd is met Borre. Ondanks dat hij al een tijd op de boerderij woonde, was het evengoed iets om te verwerken.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Volgens de familie had Borre de tijd van zijn leven op de boerderij. 'Hij was daar echt op zijn plek en ging altijd mee met de boer het land op. Ook komen daar veel klanten aan de deur voor aardappelen of heerlijk ijs. En al die klanten waren gek op Borre, omdat het een allemansvriend was. Het gemis bij de boer is enorm en nog steeds niet te bevatten.'

De familie sluit de update af met de wens voorlopig even met rust gelaten te worden, 'want het is al erg genoeg'.

Lees meer over
Een Huis Vol