LANG LEVE DE TRANEN

Gerard in tranen door onzekerheid in Lang Leve de Liefde: 'Uit balans geraakt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 - screenshot uit Lang Leve de Liefde 22-02-2022Gerard in tranen door onzekerheid in Lang Leve de Liefde: 'Uit balans geraakt'
RTL

Gerard en Tessa zijn in 'Lang Leve de Liefde' beiden onzeker over hun match. Wanneer Tessa zich even afzondert, barst Gerard in tranen uit.

"Dat kwam zo binnen bij mij"

Na de verlenging vraagt Gerard Tessa om een kus. Hoewel hij die krijgt, merkt hij dat zij minder snel van stapel loopt dan hij. Dat maakt hem erg onzeker. Tessa is óók onzeker over de match en belt met haar moeder voor advies.

Hamza afgewezen na eerste massage in Lang Leve de Liefde: 'Je hebt nog veel te leren'
Lees ook

Hamza afgewezen na eerste massage in Lang Leve de Liefde: 'Je hebt nog veel te leren'

"Ik merk dat hij meer wil dan waar ik open voor sta", zegt Tessa tegen haar moeder. "Dat gevoel heb ik ook niet. We hebben elkaar een kusje gegeven, maar toen voelde ik ook niet: ja, dit is het." Haar moeder adviseert om goed na te denken en naar haar gevoel te luisteren. Tijdens het telefoongesprek, dat buiten plaatsvindt, zit Gerard binnen te huilen. Ook Tessa pinkt tijdens haar belletje een traantje weg. 

Na 48 uur samen is het tijd om te bepalen of ze nog een keer willen verlengen. Maar dat zit er niet in. "Ik merkte dat toen je aangaf dat je meer ruimte nodig had, dat ik daar toch een beetje van uit balans ben geraakt", zegt Gerard, die dan ook niet wil verlengen. "Ik had het graag zien slagen. We hebben ook zoveel raakvlakken. Maar nadat je aangaf van... pff... dat kwam zo binnen bij mij."

Tessa wil ook niet verlengen. "Ik merkte dat er heel veel op me afkwam. Toen sloeg de deur dicht. Ik dacht: ik probeer het vandaag nog, maar het lukt niet."

Lang Leve de Liefde zie je elke werkdag rond 18.55 op SBS 6 en bij Videoland.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Lang Leve de Liefde