NACHTMERRIE

Fabiola had slapeloze nachten door Echte Meisjes in de Jungle-reünie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFabiola had slapeloze nachten door Echte Meisjes in de Jungle-reünie
RTL

Aanstaande maandag is de 'Echte Meisjes in de Jungle'-reünie te zien en dat schijnt één groot gekkenhuis te zijn, iets wat deelneemster Fabiola Volkers (22) al aan ziet komen. Niet zo gek dus dat ze de avond voor de opnames slecht slaapt. "Ik keek er heel erg tegenop", vertelt ze aan 'Grazia'.

“Ik had geen zin in ordinaire wijven die naar elkaar gaan gillen"

Fabiola licht alvast een tipje van de sluier op over de 'heftige reünie'. Volgens de realityster zijn sommige ruzies bijgelegd, maar zijn andere ruzies juist veel erger geworden. Ook geeft ze eerlijk toe dat ze de reünie van tevoren helemaal niet ziet zitten. “Ik had geen zin in ordinaire wijven die naar elkaar gaan gillen. Ik keek er heel erg tegenop. Ik had er slecht door geslapen en had er geen zin in. De opnames van het programma waren al een tijdje geleden en voor mij was het al klaar, ik hoefde het niet her te beleven.”

Fabiola staat doodsangsten uit in Echte Meisjes in de Jungle
Lees ook

Fabiola staat doodsangsten uit in Echte Meisjes in de Jungle

Na de opnames besluit Fabiola gelijk de benen te nemen. Ze voelt de spanning namelijk tussen alle meiden. "Ik had geen zin in gezeik met iemand.” Hoewel ze terugblikt op een heftig en zwaar avontuur in de jungle, noemt ze het toch een 'mooie ervaring'. "Ik heb veel mooie mensen leren kennen." De komende tijd gaat de realityster het even rustig aan doen. “Ik heb het echt druk gehad. Ik heb wel echt van alles genoten, maar het was superdruk. In mijn leven komt alles altijd tegelijk. Ik geniet nu van mijn rust." 

Lees meer over
Fabiola VolkersEchte Meisjes in de Jungle