WIL JE EUROVIZIEN

Mia en Dion delen voorproefje van songfestivalnummer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSMia en Dion delen voorproefje van songfestivalnummer
RTL

Mia Nicolai (26) en Dion Cooper (29) maken aanstaande woensdag hun inzending voor het Eurovisiesongfestival bekend. Zojuist delen ze alvast een voorproefje van het nummer. "Het fundament van onze song", zo schrijft het zangduo erbij.

"We weten allemaal dat het leven zwaar kan zijn"

Het voorproefje bestaat uit een stuk tekst met een veelbetekenende boodschap die Mia en Dion oplezen. "Wat maakt ons menselijk? We weten allemaal dat het leven zwaar kan zijn. Het kan onmogelijk, leeg en alleen voelen. Maar we zijn niet alleen. We zijn meer hetzelfde dan dat we verschillen. Als we dat wat ons in de weg staat los kunnen laten en ervan groeien als individu en als samenleving, kunnen we een wereld creëren die is omgeven met liefde, verbinding en expressie. Een wereld waar voor iedereen een plek is. We kunnen een nieuw leven opbouwen door te leren van ons verleden en ons focussen op een nieuwe en betere toekomst. Dit is voor die toekomst."

Het zangduo benadrukt overigens: 'Dit is geen songtekst.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Graham Norton presenteert Eurovisiesongfestival 2023
Lees ook

Graham Norton presenteert Eurovisiesongfestival 2023

Het is inmiddels ruim vier maanden bekend dat Mia en Dion namens Nederland naar Liverpool gaan. Daar staan ze op 9 mei in de eerste halve finale. Het nummer hebben ze samen met oud-songfestivalwinnaar Duncan Laurence en zijn vriend, songwriter Jordan Garfield, geschreven. Op 1 maart is het nummer dus te beluisteren, waarmee we het mogelijk tot de finale op 13 mei schoppen. 

Dit kunnen we verwachten van het Eurovisiesongfestival in Liverpool:

Lees meer over
Mia NicolaiDion CooperEurovisiesongfestival